Glas Javnosti

TEŠKA NESREĆA: Starija žena pala sa visine, zadobila povrede OPASNE PO ŽIVOT, prevežena u bolnicu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nesreća se dogodila u Beogradskoj ulici 69.

Tokom noći u Beogradu, jedna 74-godišnja žena pala je sa visine, zadobivši teške povrede opasne po život i prevezena je na odeljenje traumatologije VMA, rečeno je u Hitnoj pomoći. Nesreća se dogodila u Beogradskoj ulici 69.

U Dubljanskoj ulici na Vračaru jedna muška osoba je teško povređena nakon ubadanja nožem i kolima Hitne pomoći prevezena je na VMA, prenosi Telegraf.U Hitnoj pomoći je sinoć dežuralo 20 ekipa koje su obavile ukupno 97 intervencija, od čega 14 na javnim mestima. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode sa sedmoro lakše povređenih učesnika kojima su povrede sanirane na licu mesta.

Kao i svake noći, bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći vozile su do odeljenja toksikologije VMA na detoksikaciju. Prema rečima dežurnog doktora, situacija sa korona virusom se postepeno smiruje.Protekle noći je bilo 7 interkliničkih transporta pacijenata u kovid bolnice Batajnica, Karaburma i Bezanijska Kosa, ali nije bilo novozaraženih koji su vođeni na Infektivnu kliniku KCS.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali i hronični pacijenti najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana se javljao zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa, rečeno je iz službe Hitne pomoći.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR