Glas Javnosti

TEŠKA NEREĆA U NIŠU : Tinejdžer (16) jurio biciklom, pa podleteo pod džip

Hronika
Autor: Glas javnosti

Šesnaestogodišnji dečak koji radi kao dostavljač hrane povređen je juče u Ulici vojvode Mišića kada je svojim biciklom podleteo pod džip marke "land rover“.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je u udesu zadobio lakše povrede glave i nosa, tako da je nakon ukazane pomoći u Univerzitetskom kliničkom centru otpušten na kućno lečenje.

U Policijskoj upravi Niš kazali su da se udes dogodio juče nešto pre 16 časova, pošto je maloletnik svojim biciklom udario otpozadi u "land rover“ niških registarskih tablica, piše Telegraf.


Uviđajem je utvrđeno da je uzrok sudara to što se biciklista nije pridržavao bezbednog odstojanja.

Nezgoda u Ulici vojvode Mišića pokrenula je čitavu lavinu komentara na društvenim mrežama, nakon što su su očevici udesa komentarisali da je prizor bio strašan i da su prolaznici plakali jer su verovali da je dečak koji je podleteo pod automobil teško povređen.

Građani Niša apeluju da se nešto hitno promeni u radu dostavljača jer zbog ograničenog vremena za dostavu, biciklima i motorima jure ulicama, ne vodeći dovoljno računa ni o svojoj bezbednosti, a ni o bezbednosti drugih vozača i pešaka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR