Glas Javnosti

TELO DEVOJKE U FAZI RASPADANJA PRONAŠLI LOVCI: Misteriozna smrt kod Koceljeve!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U selu Družetić u blizini Koceljeve danas je pronađen leš još uvek nepoznate ženske osobe.

Telo devojke nađeno je u šumi, a bilo je naslonjeno na drvo i prvo su ga otkrili lovački psi, a onda i lovci koji su krenuli u šumu da obiđu zgradu koja bi trebalo da bude lovački dom.

Žena čije je beživotno telo u fazi raspadanja pronađeno u šumi u selu Družetić, kako se saznaje, nije živela u ovom kraju, jer u proteklih nekoliko meseci nema nerasvetljenih slučajeva nestanka ženskih osoba, potvrdila je policija.

Prema navodima izvora  pretpostavlja se da je nesrećna žena bila stara između 20 i 30 godina, a njen identitet i drugi detalji biće poznati kada se obavi obdukcija i analiza DNK uzoraka.

-Telo je bilo naslonjeno na drvo i prvo su ga otkrili lovački psi, a onda i lovci koji su krenuli u šumu da obiđu zgradu koja bi trebalo da bude lovački dom. Bili su zaprepašćeni prizorom i odmah su pozvali policijsku stanicu u Koceljevi - navodi izvor.

Prema položaju tela pretpostavlja se da je smrt nastupila vešanjem. Istragom će se utvrditi da li je nesrećna žena na tom mestu izvršila samoubistvo ili je reć o ubistvu.

-Najverovatnije nije reč o samoubistvu. Istražni organi sigurno imaju dosta pretpostavki koje razmatraju, a pojedine će potvrditi ili odbaciti kada budu imali izveštaj patologa - smatra advokat iz Šapca.

Družetić je planinsko selo sa desne strane magistralnog puta Šabac - Valjevo. U njemu živi oko 500 stanovnika u nešto više od 200 kuća koje su razbacane na velikom prostoru, što objašnjava da je telo u šumi otkriven nekoliko meseci nakon smrti.

(Glas javnosti/Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR