Glas Javnosti

TEATRALNA PREDSTAVA JE ZAVRŠENA! VUČIĆEVIĆ ĆE IZAĆI IZ ZATVORA: Njegova supruga uplatila kaznu!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Marija Đurišić, nevenčana supruga glavnog urednika Informera, Dragana J. Vučićevića, uplatila je novčanu kaznu od 200.000 dinara po sramnoj presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića.

Marija, koju smo posetili u domu porodice Vučićević, rekla je da je kaznu platila na svoju inicijativu, bez prethodnog dogovora sa suprugom, jer više nije mogla da brine za njegovo zdravlje, koje je i pre njegovog odlaska u zatvor bilo narušeno.


- Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme - rekla je Marija Đurišić i dodala:

- Ja prosto ne mogu da dozvolim da on sebe na taj način uništi, da uništi svoju decu, i da mu se, na kraju krajeva, nešto desi. Ja nisam mogla da dozvolim da njegova deca odrastaju bez oca. On će se, verovatno, jako ljutiti na mene, ali to ću ja s njim rešiti - poručila je Vučićevićeva supruga.



Glas javnosti/Informer

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Sara u 05.04.2023 11:46:23 h
     0 
Која казна треба да се уплати за ослобађање Дејана Петра Златановића и Дамњана Кнежевића