Glas Javnosti
posta

TAKSISTA POKUŠAO DA SILUJE TINEJDŽERA (17) U UŽICU: Dečak sve ispričao MAJCI!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Užička policija podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu krivčnu prijavu protiv Užičanina starog 60-tak godina zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Ovaj Užičanin tereti se da je u taksi-vozilu kojim je upravljao dodirivao po telu maloletnika (17) koga je vozio iz jednog užičkog naselja do centra grada i da je dečakovu ruku prinosio svom polnom organu.

Majka tinejdžera je juče uz ove detalje, novinarima ispričala i da je njen sin u međuvremenu bio kod lekara, da je vidno uplašen i da se danima ponaša drugačije.

- Pošto je izašao iz autompobila, moj sin je sve ispričao meni, a zatim je otišao i u policiju. Pre toga vozač taksija tražio je broj telefona mog sina, i dok je moj sin bio u policiji, taj vozač ponovo ga je pozvao, pitao kada može da se vidi sa mojim sinom. Razgovor su slušali i policijski inspektori, i taj vozač taksija nešto kasnije je priveden pošto se pojavio na mestu na kome je trebalo da se vidi sa mojim sinom - ispričala je juče majka dečaka.

Majka dečaka juče je rekla da je njen motiv da ovaj događaj iznese u javnost da druge roditelje upozori na opasnosti kojima mogu biti izložena njihova deca. Tokom istrage biće utvrđeno da li je osumnjičeni divlji taksista ili se ovom delatnošću bavio regularno, po zakonskim propisima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR