Glas Javnosti

SVIREPO UBISTVO: Unuk usmrtio dedu i njegovu sestru, a pre toga dedi navodno ukrao 30.000 evra

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo je unuk ubijenog M.P (27) i policija intenzivno traga za njim. Komšije ističu da je iz dobre porodice, njegova majka je ćerka ubijenog Dragana. Inače osumnjičeni M.P. ima dva starijia brata i mlađu sestru

Komšije su u još uvek u šoku zbog zločina, ali jedan od njih kaže da je navodno pre nekog vremena M.P. dedi ukrao 30.000 evra.

Ubijeni Dragan je bio izuzetan čovek, dobar, imućan i svima je pomagao. Poslednjih nekoliko meseci je oboleo pa je sestra iz Hrvatske došla da živi s njim. Unuk je navodno pre godinu dana dedi Draganu  ukrao 30 000 evra. Uhvaćen, je bio i deda mu oprostio navodno, ali ga je izgleda tužio., pa odustao. Ne znam tačno. A pre toga mu je prepisao i četiri jutra zemlje - priča komšija.

On dodaje da je M.P. navodno radio u Beogradu kao konobar neko vreme, ali je nakon toga sa drugom počeo da čisti peći. 

- Priča se da se mnogo zadužio, i da je potrosio tih 30.000 evra. Navodno, porodica se  distancirala od njega - kaže komšija.

Stariji brat ne zna ništa?!

U jednom trenutku se ispred kuće osumnjičenog pojavio najstariji brat.

- Ne znam sta se desilo ima kamera na kuci, policija radi svoj posao. Ne znam sta se desilo - rekao je brat osumnjicenog M.P.  ubrzo je stigao i njihov otac ali nije zeleo da komentarise.

Da deda je imao jos jedan automobil neki dzip, kog nema. Sumnja se da je M.K. pobegao tim vozilom.

Ubica obio vrata sekirom i ušao u kuću 

Naime, pretpostavlja se da je polomio  verovatno sekirom jedno staklo i da je sa unutrašnje strane otključao. Ušao u kuću i tom istom sekirom ubio dedu i njegovu sestru.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR