Glas Javnosti

Svi u šoku zbog smrti mladog momka iz Jagodine: Samo očekujem neki poziv, poruku, da mi kažu da je sve ovo velika greška, da je živ

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nikola je bio dobar drug, dobar kolega, ali pre svega dete koje bi svaka majka poželela za sina. Samo očekujem poruku, neki poziv, da mi kažu da je greška, da je živ. Izgubili smo velikog prijatelja...

Ovako počinje svoju ispovest koleginica Nikole Milanovića (24), mladića koji je poginuo na Vidovdan oko 4.00 sata ujutru u okolini Jagodine, vraćajući se sa proslave petogodišnjice mature. Sa Milanovićem je kobne noći u automobilu marke "alfa romeo" bio i njegov prijatelj Vladimir M. (24) koji je teško povređen kada je automobil sleteo s puta i udario u stub javne rasvete u selu Duboka kod Jagodine.

Šta se kobne noći tačno dogodilo, zasad je misterija za Nikoline bližnje pošto se te noći, kako se do sada saznalo, sa Vladimirom taksijem vratio sa proslave u mesto Mali Popović gde su živeli, a zatim je Nikola uzeo ključeve svog auta i uputio se ka selu Duboka.

- Sve nas je ovo uznemirilo... Radili smo zajedno u preradi mesa, Nikola je bio dobar drug, divan kolega. Pre svega dete koje bi svaka majka poželela za sina, a svaka devojka za dečka. Bio je jedinstven! - priča i dalje potresena koleginica.

Kako se saznaje, Nikolu i Vladimira je pronašao meštanin pošto je čuo silovit udarac i izašao da vidi šta se dogodilo. Vladimira je zatekao nekoliko metara dalje od automobila pošto je usled udarca u betonski zid debljine 80 centimetara izleteo kroz šoferšajbnu i pao na obalu obližnjeg potoka. Zbog čega je Nikola izgubio kontrolu nad "alfom" i dalje muči njegove najbliže.

- Nikola je bio jedan od onih koji bi sve nas tešio, neko ko bi nas nasmejao kada treba. Isto tako, on je neko bez koga ne znamo kako ćemo dalje! Samo očekujem neki poziv, poruku, da mi kažu da je sve ovo velika greška, da je živ. Izgubili smo velikog prijatelja, smrt boli najviše - priča Nikolina koleginica.

Kako je ispričala, Nikola nije bio oženjen. Imao je mlađeg brata, divne roditelje i svi su zajedno radili.

Kako smo ranije preneli, Nikolin suvozač, Vladimir, je transportovan u Beograd na operaciju jer je zadobio prelom karlice i butne kosti. Majka nastradalog Nikole se na Fejsbuku oprostila od sina tužnim statusom.

- Vidovdan. Moj sin junak - napisala je majka na crnoj pozadini, a ispod su se nizale izjave saučešća.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR