Glas Javnosti

SVEDOČENJE KOJE LEDI KRV U ŽILAMA Tinejdžerka gledala brutalno kasapljenje u Zrenjaninu (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Šta se dešavalo sinoć u porodičnom domu u Zrenjaninu detaljno je policiji ispričala tinejdžerka (16), ćerka osumnjičene Tereza Perić, koja je svog supruga (42) ubila, iskasapila i delove tela stavila u šerpu za kuvanje.

Devojčica, koja je bila u kući kada se užas odigrao je pozvala brata, a on policiju. Kako je ispričala policajcima videla je ceo zločin!


- Srđan je ceo dan ležao. Kada sam došla iz škole sedela sam sa njim normalno. Kada je majka došla sa posla, oko 16 sati, zaspala sam oko 21 sat, kada sam se probudila ona je to uradila - rekla je devojčica.

Tinejdžerka je potom nastavila...


Uvek zagrljeni Srđan i Tereza                                                                                                             Foto: Facebook

- Mama je bila budna, a očuh je spavao u sobi pored. Otišla je u sobu i nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi. Tu ga je sačekala moja majka i nastavila da ga ubada nožem. Uspeo je da joj uzme nož iz ruke. Istrčala sam iz kuće. U jednom trenutku čula sam motornu testeru. Pozvala sam brata da zove policiju. Kucali smo na vrata i molili je da prestane. Na kraju nas je pustila da uđemo unutra. Videli smo telo. Videla sam očuha bez noge.

Majka je, tvrdi devočica, najavljivala ubistvo.

Komentari o "golupčićima"

Osumnjičena i žrtva imali su zajednički profil na Fejsbuku gde su često kačili zajedničke slike. Gotovo na svakoj fotografiji su zagrljeni ili Tereza sedi Srđanu u krilu. Ispod slika, prijatelji su ostavljali komentare: "Kako vas je lepo videti", "golupčići", "prelepi ste" i slično. Delovali su kao skladan par.

- Pre nekoliko dana su imali veću svađu. Stalno su se svađali, bila je ljubomorna. Jako sam bila uplašena, tresla sam se, plakala, samo sam istrčala iz kuće. Stalno su imali rasprave, nije mogla da ga trpi - ispričala je ubičina ćerka.

Komšije kažu da su Srđan i Tereza bili povučeni. Po njima, "pomalo čudni", ali ovako nešto nisu mogli da naslute ni u najcrnjim snovima.

- Bili su malo čudni, ali ne nasilni. Nikada ne bih pomislio na ovako nešto, strašno je - ispričale su komšije za medije.

Tereza, inače majka četvoro dece, osumnjičena je da je suprugu stavila lekove za smirenje u piće i tako ga omamila, a potom ga zaklala. Potom je potom uzela motornu testeru i isekla delove njegovog tela, zatim ih stavila u lonac i počela da ih kuva! Policija je u kući ovog para, koji je bio par godina zajedno, zatekla stravičan prizor.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR