Glas Javnosti

SVE ZBOG DUGA : Otmica u Danilovgradu

Hronika
Autor: Glas javnosti

D.L. i D.L. su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično delo otmica i oni će danas biti privedeni postupajućem tužiocu.

Dve osobe iz Danilovgrada D.L (36) i D.L. (38) uhapšene su zbog sumnje da su fizički napale i otele jednu osobu tražeći da im vrati 1.500 evra koje im duguje.

"Oštećeni je juče došao u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Danilovgrada i prijavio otmicu koju su izvršila njemu nepoznatih lica, a koja se dogodila 16. avgusta oko 20.30 časova u Danilovgradu", saopšteno je iz policije.


Nakon što je fizički napadnut i nasilno uguran u vozilo bez registarskih oznaka, odvezen je u pravcu naselja Martinići i seoskog groblja.

"Nepoznata lica su, po njegovim rečima, nastavila sa fizičkim napadima dok nije obezbedio novac u iznosu od 1.500 evra, koje je duži vremenski period dugovao osumnjičenima zbog građevinskih radova koje nije završio u dogovorenom roku", navode iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

D.L. i D.L. su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično delo otmica i oni će danas biti privedeni postupajućem tužiocu.

"Preduzimaju se mere i radnje u cilju identifikacije i ostalih izvršilaca ovog krivičnog dela", navedeno je u saopštenju policije.


Glas javnosti/ T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Mudra u 20.08.2023 20:11:54 h
     0 
A inace je to jedan posteni i fini Gospodin ,cudi me da mu do sad neko nije rebra polomio.