Glas Javnosti

SVE ŠTEK VIKENDICE VELJE NEVOLJE: Ove kuće su žigosane kao skrovišta 'STRAVE I UŽASA'! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je 04. februara, zajedno sa članovima njegove ekipe „Principi“. Belivuk je od tada u pritvoru, a kuće i imanja na kojima su, navodo, vršeni monstruozni zločini više ne mogu ni da se prebroje.

Pet meseci nakon njegovog hapšenja zvanično je otkriveno oko 10 njegovih skrovišta, a istraga i prikupljanje dokaza nisu ni blizu kraja. Ipak, policija je ranije otkila da ovih štek vikendica Veljka Belivuka ima preko 30 po čitavoj Srbiji.

Tek kad taj proces bude završen znaćemo šta se na ovim imanjima zapravo dešavalo. Ipak, do javnosti su dospele informacije o skoro 10 imanja za koja se sumnja da su bila Belivukova skloništa, a neka i mučilišta.

Zvezdara

Belivuk je na Zvezdari zidao svoje utvrđenje, a kako su mediji preneli po ugledu na famoznu Šilerovu. Nekoliko spratova izlivenih u betonu zastakljeni su neprobojnim staklima. Pored ove kuće se nalazi kuća Veljine desne ruke Marka Miljkovića.

Stadion Partizana

Velja Nevolja je preuzeo restoran na stadionu, u kojem je u četvrtak ujutru policija zatekla i privela 15 osoba.Takođe je kontrolisao jedan "bunker" na stadionu i još nekoliko prostorija. Iako nije vikendica, ovo skrovište na stadionu svakako je bilo jedan od štekova.

Ritopek

Kuća u Ritopeku privukla je najveću pažnu, ali i zauzela najveći medijski prostor. U njoj su, naime, nađeni DNK uzorci žrtava, kao i mašina za mlevenja mesa. Ova kuća je, prema pisanju medija, bila glavna za zločine i monstruozne operacije.

Foto: MUP

Pančevo

Utočište Velje nevolje tokom poslednjih šest meseci. Postao je i jedan od čelnika lokalnog FK Dinamo.

Banatski Brestovac

U ovom mestu je bila kuća sa improvizanom streljanom, gde su pripadnici Veljine grupe vežbali rukovanje vatrenim oružjem.

Loznica

U ovom gradu su, takođe, otkrivene štek-vikendice ali i sefovi Velje Nevolje.

Rudnik

Policija je na Rudniku otkrila da je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, sa svojim saradnicima i na ovoj planini imao štekove. A prema informacijama, ovo je otkriveno dok je na dan hapšenja išao da spali automobile korišćene u zločinima.

Kuršumlija

Kuršumlija je, takođe, jedna od lokacija Velja Nevolja na kojima je imao svoje štek vikendice.

Petrovac na Mlavi

 Kao najnoviji podatak pojavio se da je Veljina ekipa ubijala i silovala na imanju kod Petrovca na Mlavi.

Ekipa “Glasa javnosti” posetila je ovu kuću koja je označena kao “štek vikendica strave i užasa”. Tamo smo razgovarali i sa vlasnikom imanja, bivšim inspektorom Sinišom Bogdanovićem koji nam je rekao da on sa Belivukom nema nikakve veze.

Foto: Glas javnosti

- To su gluposti. Uzeli su dve akpuelne teme, Velju Nevolju i Palmu sa njegovim maloletnicama i napakovali meni - rekoa nam je Bogdanović.

Na pitanje našeg reportera da li je ikada upoznao Belivuka ili je imao nekakv kontakt sa njim rekao je da su i to gluposti.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR