Glas Javnosti

SVE O STARLETI koja je sinoć navodno PRETUČENA ISPRED SPLAVA u Beogradu: Dnevno trošila 200 evra na drogu

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Nisam završila fakultet, jer sam stalno bila drogirana. Nisam bila u stanju da učim."

Pretučena starletu i OnliFens model Deniz Dejm karakteriše teška životna priča, a u jednoj od ranijih ispovesti koju je dala Informeru progovorila je o brojnim životnim nedaćama sa kojima se susrela.

Deniz Dejm, starleta i OnliFens model, pretučena je navodno sinoć u Beogradu ispred jednog splava, nakon čega je primljena u Urgentni centar zbog povrede ruke.

Dejmova je oko jedan sat iza ponoći puštena kući, a zadobila je povredu ruke. Ona je u Urgentni centar došla sa velikim bolovima, a dežurni lekari ustanovili su joj povredu lakta, tačnije kontuziju lakta i nadlaktice.

Nekadašnju kontroverznu učesnicu “Zadruge” karakteriše težak život i burna biografija, u jednom od svojih ranijih ispovesti, koju je dala baš Informeru, progovorila je o brojnim životnim nedaćama sa kojima se susrela.

Naime, starleta iz Slovenije imala je veoma teško detinjstvo, doživljavala je traume od drugara iz škole, ali i od očuha, koji ju je zatvorio četiri godine u kuću, pa je beg od stvarnosti pronašla u alkoholu i kokainu.

Njene muke su počele još dok je bila dete. Rođena je u siromašnoj porodici, bez oca, koji je napustio njenu majku Anitu i nju i iz Slovengrada otišao u Zagreb. Da bi uspela da prehrani dete, njena majka se zaposlila kao čistačica, ali je i tu slabo zarađivala, pa su često bile na rubu egzistencije.

Odala se svojevremeno alkoholu, ali i drogi. Upisala je studije psihologije, ali joj je od učenja zanimljivije bilo da izlazi sa kolegama sa fakulteta i da se provodi, pošto joj je to bilo prethodne četiri godine uskraćeno.

– Svakog vikenda smo išli negde, a na tim zabavama je bilo izobilje alkohola. Počela sam da pijem, a u jednom trenutku neko je doneo kokain. Otkako sam ga probala, nastavila sam redovno da ga konzumiram. Spas od trauma koje sam preživela u detinjstvu pronašla sam u porocima. Ubrzo sam postala ozbiljan kokainski zavisnik – pričala je starleta.

Deniz je veoma brzo krenula stranputicom, pa zato više nije ni išla na predavanja:

– Nisam završila fakultet, jer sam stalno bila drogirana. Nisam bila u stanju da učim.

screenshot instagram
foto: Glas javnosti

Kasnije se starleti život drastično promenio. Spakovala je kofere i uputila se na drugi kontinent.

– Zaljubila sam se u njega i pre nego što sam ga videla uživo. Zato sam otišla tamo čim me je pozvao. Živela sam sa njim godinu dana, malo u Los Anđelesu, malo u Las Vegasu. Bilo mi je predivno! Niko se nikada nije brinuo o meni kao što je on. Pošto sam patila zbog toga što me je otac ostavio, počela sam da se palim na muškarce koji se prema meni postavljaju kao da su mi očevi, koji vode računa o meni. Baš u tom periodu sam imala zdravstvenih problema. Imala sam cistu na jajniku koja je morala da se odstrani. On mi je platio operaciju i bio je uz mene dok se nisam oporavila. Pružio mi je sve što nisam imala, a pošto sam u Americi bila na crno, jer nisam imala zelenu kartu, pa nisam mogla da radim, on me je i izdržavao.

Bajka koju je živela sa čovekom čije ime, kako kaže, ne sme da iznese u javnosti jer je potpisala ugovor da to ne sme da čini, neslavno se završila… Biznismen iz Amerike nije podnosio drogu, pa kada je video da se Deniz vratila starom poroku, spakovao joj je kofere i poslao nazad u Sloveniju.

– Bili smo zajedno na jednoj zabavi za Novu godinu i ja sam uzela kokain. Pošto je striktno protiv toga, ostavio me je čim me je video u tom stanju. Mnogo sam bila tužna što je raskinuo sa mnom, jer je bio ljubav mog života. Trebalo mi je tri godine da ga prebolim!

Po povratku iz Amerike, Deniz je nastavila da konzumira nedozvoljene supstance. Međutim, jedan događaj ju je trgao, pa je potražila stručnu pomoć.

– Kada je moje staro društvo čulo da sam se ponovo vratila u Sloveniju, svi su me zvali da budem na njihovim žurkama. Čašćavali su me kokainom i ja sam se veoma brzo vratila životu za koji sam mislila da je moja prošlost. Dnevno sam trošila 200 evra za drogu. U jednom momentu sam i bankrotirala, jer sam na desetine hiljada evra dala na drogu otkako je konzumiram – priča Deniz i nastavlja:

– Jednom sam tri dana bila u kući pijana i drogirana. Društvo i ja nismo izlazili danima, jer je kokaina bilo u izobilju, pa smo se ozbiljno drogirali. Sve vreme sam pravila gluposti, popila sam flašu žestokog pića sama i bilo mi je loše. Kada sam se četvrtog dana probudila, shvatila sam da mi treba pomoć, koju sam odmah potražila. Prvo sam se lečila u grupi za podršku Anonimnih alkoholičara, jer je moj najveći porok bio alkohol. Posle sam se skidala i sa droge. Sada sam čista već godinu dana. Ni kap alkohola ni gram kokaina nisam uzela. Srećna sam i zahvalna što sam se spasila. Nadam se da će tako ostati, da neću, ukoliko mi u “Zadruzi” bude previše stresno, posrnuti za alkoholom. Samo da to izdržim! U “Zadrugu” je trebalo da uđem pre nekoliko godina, ali nisam mogla zbog svojih poroka. Htela sam u rijaliti da uđem čiste glave. Zato sam se 24. jula 2020. odrekla poroka.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR