Glas Javnosti

SVAĐALI SE, TUKAO JE PA ZADAVIO: Osumnjičeni Bela ostaje u pritvoru!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Temerinac Bela Kihut (67), koji je osumnjičen da je početkom februara u porodičnoj kući usmrtio svoju suprugu Gizelu Kihut (64), ostaje iza rešetaka jer mu je pritvor produžen do 24. juna. Bela, osumnjičen da je ubio suprugu u Temerinu, ostaje u pritvoru: Svađali se, tukao je, pa zadavio?

Tragedija se dogodila 2. februara, u porodičnoj kući Bele i Gizele, u Temerinu, u Proleterskoj ulici, nakon svađe bračnog para.

Njemu je nakon hapšenja određen pritvor kako ne bi mogao boravkom na slobodi da ometa postupak uticajem na svedoke i zbog uznemirenja javnosti. Prema nezvaničnim saznanjima, on je prilikom saslušanja negirao izvršenje krivičnog dela, prenose mediji.

 

Podsetimo, stravična tragedija dogodila se 2. februara, nakon svađe supružnika, u porodičnoj kući Bele i Gizele, u Temerinu, u Proleterskoj ulici, nakon svađe bračnog para.

 

U jednom trenutku Bela, koji je bio u alkoholisanom stanju, nasrnuo je na Gizelu udarajući je rukama i nogama po glavi i telu, a potom je, kako se pretpostavlja, zadavio.

 

On je uhapšen 2. februara u večernjim satima zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

(Glas javnosti)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR