Glas Javnosti

Supruga kuvara koji je nestao u Austriji TRAGIČNE vesti saznala iz medija!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Danas sam saznala da je izvučeno telo muškarca, ali za sada nemam čak ni potvrdu da je to Milorad. Čekamo da se urade analize i očekujem da mi se uskoro javi policija. Nadam se da ću tada znati nešto više - rekla je  kratko Željka Vlaović, supruga novosađanina Milorada Vlaovića (39), čije je telo, kako se sumnja, pronađeno u Dunavu kod Linca

Milorad je nestao pre više od mesec dana upravo u Lincu i to sa broda na kom je radio kao kuvar. Kobne večeri ja sa kolegama obeležavao slavu jednog od njih, a onda je rekao da će ranije leći jer ustaje rano, i otišao. Da li je stigao do kabine i šta se posle toga dogodilo, zasada niko ne zna.

Nestanak je policiji prijavila upravo Miloradova supruga kojoj je bilo čudno da joj se suprug, sa kojim ima četovoro dece ne javlja. Od njegovih kolega je saznala da ga nema gotovo dva dana.

Policija u Lincu je ubrzo krenula u intenzivnu potragu za nestalim Novosađaninom, sumnjali su da je pao sa broda u reku i utopio se, ali njegovog tela mesec dana nije bilo nigde. Za njim su tragali helikopterom, psi tragači su tražili neki trag, ronioci pretraživali reku u blizini broda...

Austrijski mediji objavili su jutros da je iz Dunava u blizini Linca izvučeno telo muškarca i da sumnjaju da je u pitanju upravo nestali Vlaović. Ovu sumnju policiji je pojačalo to što pronađeni muškarac na ruci ima isti sat kao onaj koji je nosio Novosađanin.

Njegova supruga, kaže da joj niko nije javio ništa o pronađenom telu...

- Eto to što piše na portalima, toliko i ja znam, a koliko mi je poznato telo je pronađeno kasno sinoć. Čeka se da se uradi DNK analiza kako bi se utvrdilo da li je reč o njemu, a zatim i obdukcija. Nadam se da će me neko pozvati iz policije i dati mi bliže informacije - kazala je Željka .

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR