Glas Javnosti

SUDBINA MLADIĆA UBIJENOG U DANSKOJ: "Imao je samo MAJKU i NAJBOLJEG DRUGA koji je stradao sa njim"

Hronika
Autor: Glas javnost

Nenad Š. (18) iz okoline Čačka, ubijen je sa najboljim prijateljem, sedamnaestogodišnjim Petrom Steševićem u ponedeljak u predgrašu Kopenhagena, a kako saznajemo živeo je samo sa majkom u koju je imao najviše poverenja.

Izvor Kurira koji je bio blizak Nenadu kaže da je tinejdžer retko kome verovao, ali da je imao samo dve jako bliske osobe.

- Odgajila ga je majka, sama, njoj je verovao najviše. Imao je samo nju i Petra sa kojim je i stradao - prenosi kurir.

Za ubistvo dvojice drugova osumnjičeni su Pakistanac (17) koji je zadržan u pritvoru i mladić (16) koji je pušten uz kauciju.

- Oni su se izjasnili da nisu krivi i da su delovali u samoodbrani, ali još ništa ne deluje u njihovu korist jer su svedoci koji su kasnije pritrčali u pomoć krike čuli tek posle napada nožem - navode danski mediji.

Prema saznanjima Kurira, kad su komšije prišle mladićima oni su još bili živi. Žena koja je bila tu je medicinski ranik i pokušala je sve da ih spase, ali nije uspela.

- Petar je preminuo čoveku na rukama, a Nenad nedugo zatim u bolnici - rekao je naš izvor.

Prema saznanjima Kurira, Nenad je trebalo da bude sahranjen juče, dok će Petra najmiliji ispratiti u sredu.

Zajedno su igrali fudbal i basket

Nenad Stešević, Petrov otac, rekao je da su Petar i nenad bili nerazdvojni drugari.

- Petar bi za tri meseca napunio 18 godina, trebalo je da diplomira, život je bio pred njim. Bio je veliki sportista, a sa momkom koji je bio sa njim se druži čitav život, obojica su rođena ovde u Danskoj, igrali zajedno fudbal, basket, niju se razdvajali - rekao je on za Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR