Glas Javnosti

SUBOTICA ZAVIJENA U CRNO! Na školi se vijori CRNI BARJAK, telo tinejdžerke koja je pronađena mrtva poslato na obdukciju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Crni barjak danas se viori na Srednjoj medicinskoj školi u Subotici u koju je išla devojčica (17) koja je juče pronađena mrtva.

Kako se sumnja tinejedžerka, koja je živela u hraniteljskoj porodici, najverovatnije je izvršila samoubistvo, međutim to tek treba da potvrdi obdukcija.

U Srednjoj medicinskoj školi u Subotici, na kojoj se vijori crni barjak zbog tragedije, kažu da čim se čulo za V. nestanak svi njeni školski drugari odmah su krenuli u potragu za njom.

Nažalost, nakon četiri dana potrage, telo devojčice pronađeno je pored puta u blizini škole.Kako pojedini beogradski mediji navode, i majka nesrećne devojčice sebi je pre nekoliko godina oduzela život, a o tinejdžerki je brinula hraniteljska porodica jer otac nije imao uslova da bude kod njega.

Telo je odneto na obdukciju u Novi Sad. Istraga nadležnih će dati bar neke konkretne odgovore.Slučaj je sam po sebi vrlo kompleksan jer se radi o detetu koje je promenilo dve hraniteljske porodice, javno govorilo o tome da sebe vidi "dva metra ispod zemlje" - te se postavlja pitanje da li je ova tragedija mogla biti sprečena?

Poznanici kažu da je ona i ranije imala suicidne misli, o čemu je i govorila na svom nalogu na društvenoj mreži TikTok, te da se lečila na dečijoj psihijatriji.

Tinejdžerka je nestala u petak u prepodnevnim časovima, a istog dana njen mobilni telefon je lociran u blizini tehničke škole "Ivan Sarić", koja se nalazi u samom centru grada.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR