Glas Javnosti

STRELJAO IH JE, JA ĆU DA MU PRESUDIM! Majka dece ubijene u masakru kod Mladenovca uzela policajcu šaržer

Hronika
Autor: Glas javnosti

Majka dece ubijene u masakru u Mladenovcu uzela je policajcu šaržer pre početka suđenja optuženom Urošu Blažiću.

Uroš Blažić je uveden u sudnicu, gde je nastao haos. Čuju se cika i vriska. Stražari prvobitno nisu dali nikome da izađe iz sudnice, da bi potom izveli pojedine roditelje. U sudnicu ulazi i Hitna pomoć.

U sudnici je nastao haos kada su Uroš Blažić i njegov otac Radiša ušli pognute glave u sudnicu. Tada su roditelji skočili i počeli da bacaju stolice u njihovom pravcu. A u tom trenutku, majka Katarine i Milana Panića uzela je policajcu šaržer.

"Ja sam uzela policajcu šaržer! Kada je ušao u sudnicu svi su skočili kao i moj muž i ja. Streljao mi decu pa neće da mu se sudi, ja ću da mu presudim", vikala je ispred suda Zorica, majka Katarine i Milana Panića.

"Pognuo je glavu kada je ušao smrad jedan! Napad se dogodio pre nego što je Radiša i ušao u susnicu. Ne treba da mu se sudi! Pobio nam je decu", rekla je Zorica. 


(Foto: Printskrin)

Ispred zgrade dva puta je upravo intervenisala ekipa Hitne pomoći koja je pružila neophodnu pomoć majci D. T. i P. M.

"Godinu dana ja venem, a oni bi njemu da sude! Čuvaju ga od nas... ", rekla je Danijela, D.T. majka koja je potom srušila, a ekipa Hitne pomoći joj pruža neophodnu negu da se oporavi. Kada se dogodio incident, pre samog ulaska u sudnicu, čuvari su brzo reagovali i Blažići su trčećim korakom okovani sa lisicama na nogama pobegli uz pratnju čuvara i obezbeđenja.

Kako se moglo čuti od ožalošćenih roditelja koji su napuštali sudnicu njih je pogodilo što je Blažić između ostalog ušao u sudnicu pognute glave i sa pancirom na sebi što ih je dodatno uznemirilo.

"Od koga ih čuvaju? Od nas i to sa pancirima na sebi, pa treba ih sve pobiti. Naša deca nisu ni kriva, niti su imali pancire na sebi kad je pucao po njima. Što sad nije podigao glavu, nego baja spustio a pre godinu dana se pravio pametan", rekao je jedan od roditelja koji je izlazio iz zgrade suda.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR