Glas Javnosti

STRAVIČNI SNIMCI NESREĆE U GRČKOJ : Prizor koji ledi KRV U ŽILAMA (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Četvoro mrtvih i 53 povređenih je poslednji bilans nesreće, koja se desila u nedelju ujutro na 522. kilometru puta Atina – Evzoni.

Nesreća se dogodila kada se turistički autobus na sprat srpskih registarskih oznaka sa 78 putnika sudario sa automobilom u kojem su bila četvorica putnika.

Trojica putnika u automobilu pronađena su mrtva na licu mesta. Četvrti koji je bio teško povređen kasnije je podlegao povredama.

Grčki mediji pušu da su u pitanju muškarci starosti od 68 do 73 godine, od kojih su trojica Grka i jedan ruski državljanin.

U nesreći je učestvovao još jedan automobil, koji je naleteo na učesnike sudara i potom sleteo u jarak. Dvoje putnika, žena i dete, nisu povređeni.

Oni su prebačeni u bolnicu na lekarski pregled.

Do teške nesreće došlo je kada je vozač automobila sa grčkim tablicama zaspao za volanom i udario u autobus sa srpskim turistima, rekao je za N1 predsednik YUTA Aleksandar Seničić.

Kako je Seničić kazao, vozač autobusa je posle sudara uspeo da izbegne stub pored puta, i prevrnuo se. Tokom prevrtanja došlo je do sudara sa još jednim automobilom.

On kaže da je povređen veliki broj putnika niške agencije „Ski&sun travel“ i da su oni prebačeni u bolnice u Solunu i Polikastru.

Predsednik YUTA dodaje da ima ljudi sa prelomima ruku i nogu.

Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR