Glas Javnosti

STRAVIČNI DETALJI ZLOSTAVLJANJA DEVOJČICE (13)! Majka slala ćerku u kuću osumnjičenog i nagovarala je da uzme novac za seksualne usluge

Hronika
Autor: Glas javnosti

Muškarac N.M. (61) i maloletnik (17) osumnjičeni su da su obljubili devojčicu (13) u selu kod Kovina.

Kako tvrde meštani, njena majka je za sve znala i navodila je da ide kod osumnjičenog i uzima novac za seksualne usluge.

Meštani sela pričaju da je majka slala devojčicu u kuću osumnjičenog, iako je znala da on sa njom ima seksualne odnose, navodno su se i dopisivali kada će ona da dođe kod njega kući.

- Čuli smo da su im inspektori oduzeli telefone u kojima su pronašli prepiske, ali i eksplicitne snimke devojčice koje je N.M. pravio. Svi pričaju da je majka znala šta se sa ćerkom dešava, ali da je svesno slala svoje dete u kandže porodičnog prijatelja koji ju je seksualno zlostavljao. Navodno, ona je devojčicu nagovarala i da uzme novac za seksualne usluge - pričaju, piše Kurir. Majka žrtve uhapšena je i sumnjiči za zanemarivanje i zlostavljanje deteta, ali i za podvođenje i omogućavanje prostitucije.

Ona i N.M. uhapšeni su u petak i ispitani u Osnovnom i Višem tužilaštvu u Smederevu, dok je protiv maloletnika, za koga je devojčica navodno bežala, podneta krivična prijava u redovnom postupku.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR