Glas Javnosti
posta

STRAVIČNE SCENE U ČAČKU: Muškarac ciglom brutalno izudarao mladića

Hronika
Autor: Glas javnosti

Brutalan i jeziv napad dogodio se u čačanskom naselju Košutnjak, a dozivanje u pomoć pretučenog mladića probudilo je u ranim jutarnjim satima čitav taj deo grada. Od zadobijenih povreda našao se na zemlji i samo pukom srećom uspeo je da sačuva živu glavu.

Sigurnosne kamere koje se nalaze na okolnim objektima sve su zabeležile, a snimke su kasnije pregledali meštani. Sav dobijeni dokazni materijal svakako će biti predat i nadležnim organima.

„Vidi se taksi vozilo kako se zaustavlja, a nedugo zatim otvaraju se zadnja vrata iz kojih izleće mladić, otvara suvozačeva vrata i izvlači drugog muškarca napolje i kreće krvnički da ga tuče, dok taksista odlazi“, priča jedan od meštana naselja Košutnjak koji je kasnije dobio na uvid snimke sa sigurnosnih kamera.Mladić je odmah pao na zemlju, a ovaj je nastavio da mu zadaje udarce. Na snimcima se čuju i njegovi jauci, a samo jedna starija komšinica koja se probudila u to vreme, pokušala je da spreči nasilnika, ali umalo i ona nije dobila batine.

„Čulo se samo drsko „baba pali“, a mladiću koji je ležao na trotoaru, čuje se i to na jezivom snimku, nasilnik kabadahijski odbrojova da tako povrđen ustane“, dodaje Čačanin.

Napadaču nije bilo dosta što je žrtvi pesnicama i nogama zadao udarce, već je sa obližnjeg stovarišta uzeo ciglu i krenuo ka njemu. Na svu sreću, mladić koji je povrđen ležao, u poslednjem trenutku se izmakao i ovaj ga je umesto u glavu, pogodio u grudi. Inače bi taj udarac bio koban.

Policiju je tek kasnije pozvao neko od meštana Košutnjaka ko se takođe probudio u međuvremenu, i tek po njenom dolasku može se reći da je teško pretučeni mladić bio bezbedan.

Prema informacijama dobijenim u MUP-u, napadač je od ranije poznat policiji. Ostaje nepoznato zbog čega je došlo do ovog jezivog nasilja i kako su se nasilnik i žrtva našli u istom taksiju, jer se inače ne poznaju, a prema nezvaničnim informacijama povređeni mladić čak i nije iz Čačka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR