Glas Javnosti

STRAŠNO NASILJE U PANČEVU: Pretukli dečaka (16) zbog DUKSA Crvene zvezde! UDARALI GA PALICAMA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvu u Pančevu postupa povodom događaja koji se desio 21. oktobra kada je grupa mladića presrela maloletnika i pretukla ga, jer je nosio duks sa obeležjima kluba Crvena Zvezda.

Kako je saopštilo tužilaštvo, napad se desio 21.10.2023.godine oko 18,30 časova, na uglu Ulice Veljka Vlahovića i Cvijićeve, u naselju Strelište, kada je više lica za koje postoje osnovi sumnje da su maloletni, presrelo oštećenog maloletnika (2007. godište), koji je imao duksericu na kojoj se nalazilo obeležje sportskog kluba Crvena zvezda.

Ovaj maloletnik je bio u društvu sa maloletnim drugom, a koja grupa lica je fizički nasrnula na oštećenog tako što su mu zadali više udaraca rukama, upotrebom palice i oštrim predmetom.

Zbog zadobijenih telesnih povreda oštećenom maloletniku je ukazana medicinska pomoć u Pančevu a zatim je upućen u Beograd.

Tužilaštvo će pribaviti medicinsku dokumentaciju radi utvrđivanja težine povreda koje je kritičnom prilikom zadobio oštećeni maloletnik.


Uhvaćen jedan maloletnik

Jedan od napadača koji je bio u grupi, a koji je rukama zadao udarce oštećenom maloletniku, je identifikovan te je utvrđeno da se radi o maloletniku koji je rođen 2007.godine, i sa njim je obavljen razgovor u policiji.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je izdalo naredbe za dostavljanje zadržanih podataka za više brojeva mobilnih telefona za koje postoji sumnja da su korišćeni od strane učesnika ovog događaja.

Takođe, policiji je izdat nalog za obezbeđenje dokaza video nadzora sa lica mesta. U toku je operativni rad policije na identifikaciji svih izvršilaca krivičnog dela, a posebno lica koja su oštećenom zadali udarce palicom i oštrim predmetom.

S obzirom da je u toku prikupljanje dokaza, protiv identifikovanog maloletnika za sada nije podnet zahtev za pokretanje pripremnog postupka sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu, u toku kog postupka se može odrediti da se maloletnik stavi u pritvor kad za to postoje zakonski razlozi.

Glas javnosti/B06S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR