Glas Javnosti

STRAŠNI DETALJI NASILJA U BEOGRADU: Satima TUKAO ŽENU ŠIPKOM, golu i krvavu je izvodio na terasu! ONA HTELA DA SKOČI!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Brutalno nasilje koje se dogodilo u beogradskom naselju Mirijevo, okončano je oko 17 sati dolaskom policije koja je pretučenu ženu (39) sprečila da gola skoči sa terase i hapšenjem muškarca (46).

- Iz tog stana skoro ceo dan se čula galama, a šta se tačno dešava komšije su shvatile tek kada su pretučenu ženu videli golu na terasi - objašnjava izvor.

On dodaje da se sumnja da je muškarac više sati tukao ženu, a u nekim trenucima je krvavu i golu izvodio na terasu.

- Komšije su obavestile policiju, čijom brzom reakcijom je žena spasena u trenutku kada je sa terase drugog sprata pokušala da skoči, odnosno da izvrši samoubistvo - objašnjava sagovornik.


Prema njegovim rečima policajci PS Zvezdara uspeli su, da sa druge terase, dođu do terase na kojoj je bila pretučena žena.

- Kada je policija stigla nasilnik nije hteo da otvori vrata, pa su policajci ušli preko terase. U demoliranom stanu zatekli su pretučenu ženu, navodno je tukao šipkom, i muškarca koji je od ranije poznat policiji. On je uhapšen a žena je prevezena u Urgentni - rekao je sagovornik.

Dežurni tužilac Prvog OJT zadržao je muškarca u trajanju od 48 časova, zbog sumnje da je izvršio krivično delo "ugrožavanje sigurnosti".

Glas javnosti/Informer

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR