Glas Javnosti

STRAŠNE FOTOGRAFIJE S MESTA STRAVIČNE NESREĆE KOD SIRIGA: Udarili srnu pa podleteli pod kamion! AUTO KAO KONZERVA! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Aleksandar L. (50) iz Mola i njegova supruga Snežana (49) juče su stradali kada je srna izletela pred automobil, vozač nije uspeo da izbegne divljač, udario je srnu, a potom je automobil podleteo pod kamion.

Kako se vidi na fotogfrafijama koje su objavljene posle nesreće, vozilo je totalno uništeno. Stradala je i srna u koju su udarili.

"Intervencija vatrogasaca kod Siriga, sečenje olupine automobila kako bi se izvukla tela stradalih. Podsetimo, u nesreći je poginuo bračni par iz mesta Mol. Do sudara je došlo kada je srna izletela pred automobil, vozač Forda nije uspeo da izbegne divljač, udario je srnu, a potom je automobil podleteo pod kamion", objavljeno je na Instagram stranici 192_rs.

Na fotografijama s mesta teške nesreće vidi se da je prednji deo putničkog automobila potpuno smrskan kao i da je oštećen prednji deo kamiona na koji je auto naleteo.



"Bože dragi, rođaci moji! Počivajte u miru! Ne mogu i dalje da svatim kako se ovo moglo desiti, šokirana sam, neka vas čuvaju anđeli tamo gore! Predivne ste osobe bile", jedan je od komentara ispod ovih stravičnih fotografija.

"Tuga! Počivajte u miru Božijem. Zato kada izleti divljač, nikada u stranu nego kočenje", Iskreno, ovo se može reći, sudbina....Nedelja, nema saobraćaja, izletela srna, skrene, naiđe kamion...Tuga, ali baš, nažalost", "Saučešće porodicama", neki su od komentara ispod ovih fotografija.



Komšije: Dobri i plemeniti ljudi


- Bili su to veoma dobri i plemeniti ljudi i to će vam svi potvrditi. Aleksandar je rodom iz Bečeja ali su odlučili da se skuće u Molu malo bliže Tisi kako bi se Snežana mogla nesmetano posvetiti svom hobiju koji joj je ujedno bio i biznis - odgajanje pasa.
 


Bili su uvek tu da pomognu, omiljeni među prijateljima i rođacima... Njima materijalne stvari nisu bile mnogo bitne. Imali su dovoljno za sebe i da svojim ćerkama pomognu koliko mogu ali su pomagali i drugima kada je trebalo. Strašna nesreća. Ne znam ni šta da radim sada. Došla mi je rodbina na uskršnji ručak a nisam otišao da izjavim saučešće. Jako mi ih je žao. Nadam se da će devojke uspeti nekako da prebrode ovu nesreću - priča komšija nesrećnog para.

Glas jaavnosti/Kurir/192.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR