Glas Javnosti

KREATOR PONOVO U PROBLEMU! Stranac optužio DARKA KOSTIĆA za krađu telefona i NASILAN S*KS

Hronika
Autor: Glas javnosti

Modni kreator Darko Kostić tek što je prošlog meseca osuđen zbog polnog uznemiravanja maloletnika suočen je sa novom optužbom za seksualno uznemiravanje.

Strani državljanin Robert M. I. prijavio je krajem juna policiji za nasilje i krađu. On je u policiji ispričao da se sa kreatorom upoznao preko jedne aplikacije, kao i da su imali nasilan seks, te da mu je Kostić oteo telefon i nije ga puštao u stan.

- Mladić je tvrdio da mu je Darko rekao da neće dobiti telefon nazad dok ne završe sa seksualnim odnosom koji strancu očigledno nije prijao - rekao je sagovornik "Kurira" i dodao da se Robert odmah zaputio u policiju i prijavio.

Kostić i njegov asistent - krojač ispitani su u policijskoj stanici Stari grad, gde je kreator negirao da su ukrali telefon strancu.

- Kostić se u policiji branio da je veče proveo u društvu svog krojača i stranog državljanina, te da su se tokom provoda posvađali u njegovom krojačkom studiju. Kako je ispričao, stranac je posle sukoba otišao i zaboravio svoj mobilni telefon kod Darkovog asistenta - dodaje sagovornik.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR