Glas Javnosti

STRAHOTA U SURČINU: MAJKA TVRDI DA JOJ JE ĆERKU OBLJUBIO DRUG IZ ŠKOLE, u telefonu našla poruke i sve saznala

Hronika
Autor: Glas javnosti

Majka iz Beograda tvrdi da joj je ćerku obljubio drug iz škole: U telefonu našla poruke i sve saznala

Majka devojčice (13) iz Beograda tvrdi da je njenu ćerku obljubio maloletni drug iz škole.   

Ona se najpre obratila na jednoj od Instagram strancia sa porukom u kojoj objašnjava da je njena ćerka učlenica 7 razreda škole u Surčinu. Tvrdi da je njena ćerka naterana na sraman čin uz pretnje porodici.

- Ona se povukla i počela čudno da se ponaša. Pozvana sam u školu i direktor, razredna i psiholog su nas poslali kod lekara i psiholaoga. Bile smo 20. februara u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj, pa i 28. februara a nakon toga su nas hitno poslali u na psihijatriju u Dr Subotića. Ostala je tamo 20 dana - napisala je devojčicina majka.

Dodaje da je za sve saznala kada je upalila ćerkin telefon.

- Igrom slučaja sam upalila njen telefon dva dana pred izlazak. POčela sam da se dopisujem sa decom, u njeno ime, i tako sve saznala. Cela škola bruji o tome. Obratila sam se školi, Centru za socijalni rad, policiji, nikakav odgovor nisam dobila . kaže ona.

Ona je za Blic ispričala da je, kako se sumnja, njenu ćerku obljubio maloletni A. B. obljubio početkom februara 2023. godine u Beogradu.

Prema navodima medija, ovaj slučaj prijavljen policiji i Višem javnom tužilaštvu odeljenju za maloletnike 22. marta u policijskoj stanici u Surčinu.

ako tvrdi, ona je odmah otišla u policiju i prijavila.

- Moja ćerka i dalje ima strašne snove u kojima joj se vraćaju scene iz kobnog dana. Od 24 časa, muž i ja spavamo po sat vremena. Ćerka nam je pod lekovima - rekla je ona.

D. N. je ispričala za "Blic" da je saznala da je dečak A. B. u jednom trenutku sumnjao na da njena ćerkica ima snimak na kojem se navodno vidi kako je sekusualno zlostavlja, zbog čega ju je, kako tvrdi naša sagovornica napao.

- Oteo joj je telefon i sa drug drugarima lupao šamare - ispričala je majka devojčice.

Glas javnosti /Telegraf.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR