Glas Javnosti

STRAHOTA! MAJKA ČETVORO DECE JOŠ NE ZNA DA IH VIŠE NEMA: Za oca se bore na VMA, živ goreo pokušavajući da spase mališane!

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Ta grejalica je izgleda ostala uključena. Ubila je decu, a njihov otac je jako teško. Pitanje je da li će preživeti. On je na VMA i lekari se bore za njegov život", započinje potresnu ispovest deka četvoro mališana uzrasta od šest meseci do pet godina koji su nastradali u stravičnom požaru koji je izbio u stanu u kojem su živeli sa roditeljima u Novom Pazaru.

Deka mališana ispričao je detalje iz života svoje ćerke Amre i dečice koja su nastradala. Kako kaže, danas u 14.30 će biti sahranjeni, a njihova majka još ništa ne zna.

- Ona je u bolnici u Novom Pazaru. Budna je. Nisam je video, video ju je njen ujak. Ona nije svesna šta se dogodilo - sa teskobom u glasu priča on.

Kako kaže, njegov zet je u teškom stanju.

- Pitanje je da li će preživeti - dodaje on.


Prema njegovim rečima, njegova ćerka vratila se nedavno u Novi Pazar. On joj je kupio stan, da tu živi sa svojom porodicom.

- Ona je studirala medicinu i ostavila je fakultet nakon što je upoznala na internetu svog muža. Udala se pre šest godina. Moji unučići su imali šest meseci, godinu dana, četiri godine i pet-šest godina. Jako mi je teško - rekao je on.


Otac četvoro mališana koji su nastradali u jučerašnjem požaru u Novom Pazaru živ je goreo dok je pokušavao da spasi svoju decu, tvrde očevici ovog strašnog događaja. Nesrećni čovek je preko terase pokušao da uđe u sobu gde su mu bila deca, ali nije uspeo da otvori vrata.

Lekari u novopazarskoj bolnici rekli su da su tela troje dece bila praktično ugljenisana prilikom prijema, dok je četvrto dete davalo znake života, ali su opekotine bile toliko jezive da ni reanimacijom nije moglo biti spaseno.

Glas javnosti/ Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR