Glas Javnosti

STRAHINJA BIO JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO SVOG OCA, PAJE STOJANOVIĆA: Ni posle pet godina se ne zna ko ga je likvidirao!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Strahinja Stojanović, pored opširnog dosijea i sumnje da je učestvovao u likvidaciji advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, bio je i jedan od osumnjičenih za ubistvo Paje Stojanovića, svog oca.

Paja Stojanović ubijen je pre pet godina, a atentator nije pronađen ni dan danas.

Ovo ubistvo dogodilo se u blizinu zdrade u kojoj je živela Pajina tazbina, a ubica je napravio sačekušu i kada je Stojanović izašao iz auta i krenuo ka zgradi, zapucao.

Kako se tada navodilo, Paja je uspeo ranjen da dođe do ulaza u zgradu i da odmakne, ali to nije u potpunosti uspelo jer je atentator otišao za njim i presudio mu u zgradi, na poslednjem spratu.

Poznato je bilo da je Paja imao neprijatelje s obzirom na dosije koji uključuje silovanje, iznudu i razbojništvo pa je tako napadač mogao biti bilo ko, a Strahinja je bio jedan od osumnjičenih jer je, navodno, njegov otac maltretirao njegovu majku.

Foto: Glas javnosti

Podsetimo, Strahinja je likvidiran eksplozivom koji mu je postavljen ispod auta BMW X5 na Novom Beogradu, a sa njim je bila i njegova devojka Sonja Suarez Gonzales koja je lakše povređena a danas je i puštena na kućno lečenje.

Prema poslednjim informacijama, pored spekulacija da je ubistvo Strahinje Stojanovića osveta za likvidaciju Miše Ognjanovića, navodi se i da je moguć scenario da je Strahinja bio meta zaraćenih klanova koji se bave rasturanjem narkotika.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR