Glas Javnosti

STRADAO RIBOLOVAC IZ SENTE: Štapom dodirnuo električne kablove, UBILA GA STRUJA pred očima porodice!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U nedelju, u večernjim satima preminuo je Čaba S. (31) od posledica strujnog udara na kanalu u selu Gornji Breg kod Sente gde je pecao.

U Policijskoj upravi Kikinda za „Blic“ su potvrdili da je nesrećnim slučajem jedna osoba izgubila život, a prema rečima tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Senti Mirka Gašovića muškarac koji je nastradao je bio na pecanju na kanalu kod crpne stanice u Gornjem Bregukod Sente.

 

- Hteo je da zamahne štapom i zakačio je kablove. Udarila ga je struja. Prebačen je u bolnicu, ali je nažalost preminuo. U trenutku nesreće nije bio sam – kažu u OJT.

Prema nezvaničnim podacima nesrećni čovek je bio sa porodicom na kanalu i oko 19 časova, kada su već planirali da krenu kući u Gornji Breg, zabacio je udicu i slučajno štapom dodirnuo električne kablove koji se tamo nalaze zbog crpne stanice. Istog trenutku je došlo do strujnog udara što je izazvalo ovu tešku nesreću.

 

Sa kanala je njegovo telo preveženo u bolnicu u Senti, međutim, ni pored velikih napora senćanskih lekara da ga reanimiraju, Čaba S. je preminuo.

Tužilac Mirko Gašović kaže za „Blic“ da u ovom slučaju telo neće biti poslato na obdukciju, i da niko ne snosi krivičnu osgovornost pošto je u pitanju zadesna smrt.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR