Glas Javnosti

STARLETA KOJA NIJE ŠTITILA SINA OD BATINA SVOG DEČKA IZAŠLA IZ ZATVORA: Žali za nasilnikom koji joj je TUKAO DETE!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Starleta Katarina M., koja je uhapšena 15. juna zajedno sa dečkom Mirsadom M. zbog sumnje da nije zaštitila svog maloletnog sina od batina koje je, kako se sumnja, dobio u parku na Vračaru u Beogradu od Mirsada M., sudeći po objavama na društvenim mrežama, puštena je iz Centralnog zatvora.

Otkako se našla van zatvorskih zidina, osumnjičena Katarina M. aktivna je na Fejsbuku, a njene objave svakodnevno šokiraju.

Zoran Branković Lepi, otac maltretiranog dečaka, koji je posle hapšenja Katarine M. preuzeo brigu o sinu, kaže da njegova bivša javno pruža podršku uhapšenom Mirsadu M., dok za mališana nije ni pitala.

facebook

- Dete je kod mene i kaže da se plaši Mirsada i zbog toga ne želi da ostaje sam. Ne znam da li je i on izašao, ali Katarina piše po Fejsu kako joj nedostaje Mirsad i da ga voli, a dete nigde ne pominje. Nije zvala čak ni da pita kako je - kaže Branković i dodaje da je Katarinina majka išla u Centar za socijalni rad, gde je rekla da je ona odgovorna za to što otac godinama nije mogao da viđa dete.

Sudeći po objavama Katarine M., ona je iz CZ izašla 8. jula, nakon čega je podelila fotografiju muškarca i žene kako se ljube ispred policijskog automobila uz opis: "Za sve žene koje su uz svoje muškarce do smrti kao Tamara Zvicer", aludirajući na suprugu odbeglog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

Zatim je usledila još jedna poruka upućena Mirsadu M., osumnjičenom da je duže vreme tukao i maltretirao njenog sina:

- Dok sam živa, ne postoji nijedan zid, nijedan ključar, koji će me omesti u nameri da viknem: "Bubo, volim te!" Dok ljuta čuvarka prilazi, zamahuje rukom i iritirajućim naglaskom izgovara: "Sad bih ti glavu okrenula da nema kamera", a ja čujem samo tebe: "I ja tebe, bubo, najviše".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR