Glas Javnosti

STANODAVAC SA ČUKARICE NAPAO MALOLETNICU I IZJAVIO POLICIJI : Čekao da devojčica ostane sama

Hronika
Autor: Glas javnosti

Stanodavac D. M. koji je porodici iznajmio stan, došao sutradan kada je tinejdžerka bila sama u stanu i napao je, a kako saznajemo, u stan je došao pod izgovorom da je došao da joj donese usisivač.

- Ostala je sama u stanu, njen otac je otišao na posao, a D. M. se vratio u stan i doneo usisivač. Pokušavao je da je poljubi, dodirivao je svuda po telu, a onda je pokušao da joj skine odeću. Ona nije pozvala policiju, nego je sačekala oca da se vrati da posla i njemu sve rekla. Potom su otišli i sve prijavili. D. M. se sutradan ponovo vratio u stan, a u njemu zatekao i njenog oca, te je rekao da je došao da se izvini, međutim tada je došla i policija, a D. M. je proveden - rekao nam je sagovornik iz istrage.


D. M. je saslušan u Drugom osnovom javnom tužilaštvu, ali mu nije određen pritvor na šta će biti uložena žalba prenosi Telegraf

- Njemu je određena mera zabrane prilaska i komunikacije, ali uložili smo žalbu na tu odluku. Dali smo predlog za pritvor - rekli su nam iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Na teret mu se stavljaju nedozvoljene polne radnje.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR