Glas Javnosti
posta

STANIVUKOVIĆ OSUĐEN ZBOG SVIREPOG UBISTVA: Zapalio nevenčanu suprugu, a evo koliku je KAZNU dobio!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Branislav Stanivuković (44) iz Kukulja kod Srpca osuđen je na 30 godina zatvora zbog svirepog ubistva nevenčane supruge Milice Marinković (33) koju je polio benzinom i zapalio.

Zločin se dogodio 20. jula prošle godine u Aleksandrovcu kod Laktaša. U presudi se navodi da je Stanivuković, na očigled Miličine kćerke Slađane, suprugu polio benzinom i zapalio.

U napadu Milica je zadobila opekotine 2. i 3. stepena po glavi, leđima i obe ruke. Hospitalizovana je u UKC Republike Srpske gde je podlegla povredama posle 13 dana. U presudi se navodi da je Stanivuković od 2010. zlostavljao Milicu, tako što ju je tukao i psihički maltretirao, braneći joj da ga napusti i da bilo kome priča o tome

– Kada je oštećena, tokom 2012. godine, uspela da pobegne kod majke u Austriju, optuženi je zapalio kuću njenog očuha u Mrčevcima kod Laktaša. Iz straha za život svoje ćerke, koja je ostala da živi i radi u Laktašima, ona se vratila optuženom i nastavila s njim da živi u vanbračnoj zajednici – navodi se u presudi.

HAPŠENJE U NOVOM SADU: Prodavali MRTVAČKE SANDUKE na crno!

HAPŠENJE U NOVOM SADU: Prodavali MRTVAČKE SANDUKE na crno!

 

Pojašnjava se da je 20. jula ujutro Stanivuković automobilom “pežo 406” pratio Milicu i njenu ćerku na putu Mrčevci – Aleksandrovac. Kada im je prišao, izašao je iz vozila noseći plastičnu flašu, sa 1,5 litara benzina.

– Oštećena je u tom momentu počela da beži, ali je optuženi sustigao i polio benzinom po glavi i telu. Potom ju je zapalio otvorenim plamenom iz upaljača, svestan da će tako prouzrokovati njenu smrt, što je i hteo.

 

NOVI DETALJI IZ ISTRAGE SVIREPOG UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ: Dužnici Goranu morali da vrate oko 500.000 EVRA, isplivala i imena nekih 
PREDUZETNIKA!

NOVI DETALJI IZ ISTRAGE SVIREPOG UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ: Dužnici Goranu morali da vrate oko 500.000 EVRA, isplivala i imena nekih PREDUZETNIKA!

 

Predsednik sudskog veća Dragan Uletilović rekao je da na strani optuženog nije bila ni jedna olakšavajuća okolnost, te da je delo počinio u uračunljivom stanju.

Stojan Vukajlović, advokat optuženog, nezadovoljan je presudom i najavio je žalbu.

– Ovo je pravni nonsens. Neverovatno je da se sve vreme govori o nasilju u porodici, a da to sud kvalifikuje kao teško ubistvo – rekao je Vukajlović

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR