Glas Javnosti

Stanari zgrade na Banjici u strahu od nove katastrofe: "VATRA SE ŠIRILA NENORMALNOM BRZINOM"

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ekipa vatrogasaca ostala je da dežura nakon gašenja požara

Juče rano došlo je do stravičnog požara u Bulevaru oslobođenja 102 u Beogradu, kada je stan petočlane porodice progutala vatra od plafona do poda.

U stanu na šestom spratu živela je porodica Aleksandra Pindevića, šteta koja je načinjena je ogromna, a jedna član ove porodice i dalje se nalazi u Urgentnom centru zbog opekotina koje je zadobila usled pokušaja da spreči požar.

Komšije su otrkile da je strah zavladao u čitavom naselju kada su ugledali dim koji se širio Bulevarom.

- Ugledao sam dim i odmah pozvao vatrogasce. To se širilo nenormalnom brzinom, zahvaljujući njima, stalo na put vatrenoj stihiji koja je buktala u potkrovlju ove zgrade - rekao je jedan od komšija.

Komšije su pokušavale da izbace vodu koja je ostala posle vatrogasaca, međutim, kako kaže deka koji je čistio ispred vrata, borba tek počinje, verujući da još nije gotovo sa katastrofom, ali sreća u nesreći je ta da žrtava nije bilo.

Ekipa vatrogasaca ostala je da dežura nakon gašenja požara.

Podsetimo, požar je izbio u zgradi na Bulevaru oslobođenja u Beogradu. U stanu nije ostalo ništa, osim crnila i pepela. Odmah po pozivu, na teren je izašlo 26 pripadnika VSJ Voždovac, Zvezdara i Banjica sa šest vatrogasnih vozila.

Glas javnosti / A06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR