Glas Javnosti

SRPSKI TINEJDŽER ZADAVLJEN U TRSTU! Stegao mu je omču oko vrata i vikao "ona je moja"

Hronika
Autor: Glas javnosti

Robert Trajković (17) poreklom iz Srbije, brutalno je ubijen u Trstu na Božić.

Kako prenose italijanski mediji, zločin se dogodio u noći između 7. i 8. januara a policija je telo nesrećnog mladića navodno našla u podrumu jedne zgrade.

Ubica, mladić stariji tri godine, poreklom iz Maroka,  otkrio je da je motiv jezivog zločina devojka u koju su obojica bili zaljubljeni. Uhapšeni je na saslušanju priznao zločin, ali je rekao da mu namera nije bila da ubije Roberta "već samo da ga uplaši".

Sumnja se da je Ali Kašim, inače bivši dečko devojke, napravio zasedu Robertu jer je kobne večeri pre njega došao u stan devojke. Najverovatnije, znao je da on treba da stigne i sačekao ga je na uzlazu u zgradu.
Čim je Robert ušao u zgradu, s leđa ga je napao Ali Kašim, koji je znao da Robert stiže. Odvukao ga u podrum, gde ga je zadavio omčom oko vrata. Dok ga je davio vikao je "ona je moja" - prenosi Kurir pisanje italijnskij medija.

Robertov otac, Petar Trajković koji sa porodicom dugi niz godina živi u Trstu je rekao da je upozoravao sina da ne izlazi sa tom devojkom jer je njen bivši opasan.

Nemamo novca ni za sahranu - rekao je on i uputio molbu opštini Trst da im pomogne.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR