Glas Javnosti
posta

SRPSKA MANEKENKA U CENTRU SKANDALA U ISTANBULU: Optužila dečka za silovanje

Hronika
Autor: Glas javnosti/kurir

Srpska manekenka S. M., kako prenose turski mediji, u Istanbulu je optužila čoveka za silovanje jer joj nije dao 1.000 dolara.

Iznenađujuća tvrdnja srpskog modela! Rekla je: "Boli me u predelu genitalija, silovana sam", a istina se pokazala sasvim drugačijom, navodi se u turskim medijima.

Incident u istanbulskom naselju Bešiktaš - Ortakoj, izazvao je veliku pometnju. Navodno, srpska manekenka je imala seksualni odnos sa svojim dečkom, ali je nakon odnosa, navodno, tražila novac od njega. Kada nije mogla da dobije novac koji je želela, oklevetala je svog dečka za silovanje.

Mladić je rekao da je veza bila sporazumna i da ga je srpska manekenka izigrala.

U subotu, 17. septembra, srpska manekenka S. M. došla je u Istanbul na proslavu rođendana svog španskog prijatelja manekena. U toku tog dana sastala se sa svojim partnerom D. E. sa kojim je zajedno išla na zabavu, a odatle nastavili u drugi lokal.

TRAŽILA 1.000 DOLARA POSLE SEKSA

Nakon što se žena kasnije iste noći napila, D.E. ju je odveo u hotel u kojem je odsela. Ovde je dvojac navodno imao seksualni odnos uz pristanak mlade manekenke. Kada je D.E. posle afere želeo da napusti hotel, mlada manekenka mu je navodno tražila 1.000 dolara.

Nakon što je muškarac odbio da joj da pare i izašao iz hotela, mlada manekenka je ujutru otišla u policijsku stanicu da se žali, tvrdeći da je silovana i da joj u novčaniku fali 5 hiljada evra i 2 hiljade lira.

Policajci Uprave distrikta Bešiktaš, koji je preduzeo mere po žalbi preuzeli su na pregled snimak sigurnosnih kamera hotela, a na osnovu pregleda utvrđeno je da je par u hotel ušao prisno i bez prinude nastavio do sobe.

"OBOJE SMO BILI SAGLASNI PRILIKOM STUPANJA U SEKSUALNI ODNOS"

D.E. je zadržan u policijskoj stanici, kada je uzeta i njegova izjava. U njegovoj izjavi se kaže da je S.M. njegova bivša devojka i da joj je dobrovoljno davao novac s vremena na vreme, ali da nije dobio nikakvu uplatu. On je naveo da su se na dan incidenta našli u kafani oko 23.20 časova, zatim su otišli ​​na drugo mesto, a oko 03.30 časova otišli ​​u hotel u kome je boravila S. M. i uz njenu saglasnost imali seksualne odnose.

OSLOBOĐEN KADA JE UTVRĐENO DA JE KLEVETAN

Nakon seksa, saznalo se, da je žena od njega tražila 1.000 dolara kada je hteo da napusti hotel, da nije pristao da da ovaj novac i da ga je dva puta zvala u vezi sa tim, ali da joj nije dao nikakav novac.

Nakon što muškarac nije prihvatio njene navode, utvrđeno je da je njegova izjava tačna i da ga je žena oklevetala. Potom je D.E., koji je priveden u vezi sa incidentom, po nalogu tužilaštva pušten na slobodu po okončanju postupka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR