Glas Javnosti

SRPKINJU KOJU JE MUŽ UBIO U KELNU ŽIVOT NIJE MAZIO: Odlučila da ga ostavi, ali on to nije mogao da podnese!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Prijatelji Karoline Ignjatović (42) iz Majdanpeka koju je, kako se sumnja, ubio suprug Mario Ignjatović (43), a potom presudio sebi, potresnim porukama opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

- Draga moja, nikad neću zaboraviti dane provedene stobom. Večno ću te čuvati u mom srcu, neka te anđeli čuvaju - piše u jednoj od oproštajnih poruka.

Kako je nemačka policija saopštila, sumnja se da je 14. februara u stanu u kom su živeli suprug ubio nesrećnu ženu. Komšije su navodno ispričale da je planirala da ga ostavi.

- Njih dvoje u braku su bili desetak godina. Pre nekoliko godina otišli su zajedno da zarade novac u Nemačkoj, znamo da je ona radila u jednoj bolnici - kaže poznanik ovog para.

On navodi da iako su na prvi pogled delovali kao skladan par, Karolinu život nije mazio.

- Priča se da je suprug umeo da bude i ranije nasilan prema njoj, da joj je branio da ide i da je ispade imao i dok su živeli u Majdanpeku. Ipak, niko nije mogao ni da zamisli da bi mogao da je ubije - dodaje on.

Kako dodaje, priča se da Karolina više nije mogla da izdrži i da je još gore postalo kada su se preselili. Navodno je odlučila da ga ostavi, ali on to nije mogao da podnese.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR