Glas Javnosti

SRETKO KALINIĆ ŽESTOKO IZVREĐAO MILOŠA SIMOVIĆA: 'Njemu će da PRESUDI njegova žena ĆIĆOLINA'!

Hronika
Autor:

Suđenje pripadniku Zemunskog klana Milošu Simoviću obeležile su između ostalog i teške reči njegovog dojučerašnjeg saborca Sretka Kalinića.

Iako je Kalinić izjavio da neće teretiti Simovića koji mu je pucao u stomak i da mu oprašta, nije propustio priliku da ga izvređa, a pogrdno se obratio i Simovićevoj supruzi.

- Zna se ko će njemu da presudi mnogo brutalnije od vas. I to uskoro! Hoćete da vam kažem ko? Njegova supruga Ćićolina Čabraja će mentalno da ga uništi, tako da neću ja da ga teretim - izjavio je Kalinić, koji je Simovića, tokom suđenja nazvao Der-e Glavato.

Ovo je samo nastavak sukoba između dvojice bivših zemunaca, koji se prvo vodio oružjem, a sada rečima. 

pixabay

Svojevremeno je Sretko Kalinić napisao pismo iz zatvora u Zabeli gde služi kaznu zatvora od 40 godina zbog 8 ubistava koje je priznao da je počiniio po nalogu vođa Zemunskog klana, Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma. Dobar deo tog pisma bio je posvećen upravo Milošu Simoviću, a objašnjeno je i kako je Miloš Simović stekao pogrdni nadimak De*pe Glavato.

"Der*e Glavato je zasmejavao Dušana Spasojevića svojim glupostima i on ga je gotivio zbog toga. Ko je Miloš Simović poznatiji pod nadimkom Der*e Glavato, objasniću što kraće budem mogao. Kako je Der*e Glavato Simović dobio ovaj nadimak? Njega je zatekla patrola policije u kolima sa muškarcem, prepozna ga policajac i pita: 'Jesi li ti to, Simo?' Simo i dalje ćuti i krije se iza leđa gole ljudine koja mu sedi u krilu. Pošto se znalo da je Der*e Glavato Simović prijatelj Dušanov (Spasojevićev) nije mu smeo ništa policajac. Samo mu je rekao: 'Simo, ti si derpe', zalupio vrata i otišao", napisao je Sretko Kalinić.

privatna arhiva

"Dušan mu je nabacio Ćićolinu Čabraju da ga može maksimalno kontrolisati. Ona voli za sebe da kaže: U maloj bočici se otrov drži. Nisam trebao ovo da kažem, pozdravljam moju prijateljicu Ćićolinu Čabraju", napisao je Kalinić.

U nastavku pisma Kalinić objašnjava i ulogu Miloša Simovića i njegovog brata Aleksandra u ubistvu svedoka saradnika Zorana Vukojevića Vuka, nekadašnjeg šefa obezbeđenja Dušana Spasojevića, ali i njihovog komšije i prijatelja Zorana Povića.

"Miloš je izgasirao brata Acu da ubije Zorana Vukojevića Vuka i uzme mu novac. Ajde ovo i nema veze, ako je. Ali što je Aca ubio svog komšiju i prijatelja Zorana Povića Povu zbog tala smrdljivog! Da bi izmanipulisali Povićevu ženu, ostave ga blizu Urgentnog centra da ona ne bi nešto posumnjala. Dobro su je isfolirali - tvrdio je Kalinić u svom pismu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR