Glas Javnosti

SREĐENA KAO I UVEK: Nadrilekarka Olgica stigla u sud, barbi doktorka unakazila mnoge žene

Hronika
Autor: Glas javnosti

Olgica Markanović, kojoj se sudi pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu za nadrilekarstvo, došla je u sud u pratnji advokatice Irine Borović.

Olgica je u sud došla u roze odelu, štiklama, sređena kao i uvek.

U sud još nije stigla Jasmina Tasić.

Podsetimo, Markanović je uhapšena početkom februara prošle godine zbog sumnje da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koje su se tada javile policiji.


Markanović je bila vlasnica "medicinsko-estetskog centra Tayas" u Beogradu, a optužena je da je počinila krivična dela teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo, nadriapotekarstvo i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i da je jednoj svojoj klijentkinji je rekla da "kupi diplomu medicinske škole" ako hoće da se "zaštiti" dok radi intervencije za koje nema dozvolu.

Inače, osim protiv Olgice, optužnica je podignuta i protiv J. T. zbog izvršenja krivičnog dela teško delo protiv zdravlja ljudi u saizvršilaštvu. Olgici i njenoj saučesnici stavlja se na teret da su krivično delo izvršile u periodu od 1. maja 2020. godine do 1. marta 2021. godine u neregistrovanom "medicinsko-estetskom centru Tayas" u Beogradu u ulici Drinička 8a, piše Blic.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR