Glas Javnosti

SREĆA U NIŠU! Devojčica pronađena posle SEDAM dana, oglasila se i majka

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tinejdžerka (16) pronađena je posle sedam dana potrage i to nedaleko od niške Železničke stanice, a porodica je odahnula nakon vesti da je živa i zdrava.

Jutros su nam javili policijski inspektori da je pronađena. Došli su u selo i rekli nam da je dobro i zdravo. Tražili su da mama pođe sa njima u Niš da bi bila tamo dok sa njom razgovaraju. Ne znamo kod koga je bila sve ovo vreme, to morate nju da pitate, ja neću da vas lažem - kazala je devojka, a prenosi "Kurir".


Ističe da su mnogo brinuli jer o njoj nisu imali nikakvih vesti od 30. aprila kada je sa bratom otišla na niški Otvoreni tržni centar radi kupovine.

- Svi smo brinuli, mama najviše, ništa nismo znali. Ona se nije uopšte javljala, svašta nam je padalo na pamet. Nikakve stvari sa sobom nije ponela, ništa nije ukazivalo da će negde otići. I nas interesuje gde je bila sve ovo vreme - rekla je ona.


Nestanak devojčice policiji je 1. maja prijavila majka, nakon što je, kako je tvrdila, ćerku tražila i po Nišu i Aleksincu i Žitkovcu. Ona je kazala da devojčica nije imala razloga da ode od kuće jer, kako je istakla, nije primetila da ima nekih problema koji bi je naveli na takvu odluku.

Međutim, Gordica S. iz sela Katun gde je devojka bila na hraniteljstvu do 8. novembra prošle godine, kazala je da je ona i pre dva meseca otišla od kuće, te da je majka tada tražila kod njih.


U toku je razgovor sa devojčicom kako bi se ustanovilo da li u ovom događaju ima elemenata krivičnog dela i koga. Prema prvim informacijama, tinejdžerka se teško otvara pa je osim predstavnika Centra za socijalni rad u policiju dovedena i njena majka radi emocionalne podrške.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR