Glas Javnosti

SRBINA U KUĆNOM PRITVORU UHAPSILA ITALIJANSKA POLICIJA: Pobegao, pa uhvačen u krađi u supermarketu (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srpski državljanin  A.D. (35) koji se u Italiji nalazio u kućnom pritvoru, ponovo je uhapšen pošto je prekršio meru zabrane napuštanja kuće i odšetao do obližnje prodavnice gde je ukrao konzerve tunjevine, prenose italijanski mediji.

Prema pisanju Eko vićentino, muškarac je bez ikakvog prethodnog javljanja nadležnima napustio svoj dom u Vićenci i otišao do obližnjeg supermarketa.

“Srbin A.D. je ušao u prodavnicu i pokušao da ukrade 12 konzervi tunjevine čija je vrednost bila 60 evra. Prodavac je primetio da nešto krije ispod jakne, pratio ga je, a potom je nazvao policiju – prenose lokalni mediji.

U trenutku kada je muškarac odlazio iz prodavnice, patrola je stigla i privela ga. On je hranu vratio u podavnicu i otišao u policijsku stanicu, preneli su mediji.

Osumnjičeni je pokušao da objasni da on ima pravo na šetnju tokom kućnog pritvora, ali policija proverava da li je svakako trebalo da se javlja prilikom svakog izlaska.

- Nejasno je da li je on bio toliko gladan ili je samo hteo da "besplatno" nabavi hranu, ali ovaj izlet koštaće Srbina jedne ili dve nove prijave. O svemu je obavešten i nadležni sud, a srpski državljanin verovatno će biti uskraćen za redovne šetnje - navode medijski izveštaji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR