Glas Javnosti

Srbin uboden šrafcigerom u Bošnjačkoj mahali

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zdravstveno stanje srpskog mladića M. P. iz Kosovske Mitrovice koji je jutros uboden šrafcigerom u Bošnjačkoj mahali, u multietničkom delu Kosovske Mitrovice je stabilno i on je posle ukazane lekarske pomoći otpušten na kućno lečenje.

Kako za „Politiku” kaže dr Dragiša Milović, zamenik direktora Kliničko bolničkog centra (KBC) u Kosovskoj Mitrovici, mladić je zadobio „ubodnu ranu u predelu desne nadlaktice i nije bio za hospitalizaciju”. 

- Ubodna rana je naneta oštrim predmetom - kazao je dr Milović.

Kako „Politika” nezvanično saznaje, mladić je uboden šrafcigerom u ranim jutarnjim satima.


Na jednojn od društvenih mreža pojavila se slika ubodenog M. P. sa previjenom ranom uz objavu „uboden je od strane Albanca”.

U Bošnjačkoj mahali u Ulici „Oslobođenje” danonoćno dežuraju specijalne jedinice kosovske policije Rosu i to na ulazu iz pravca Glavnog mosta na Ibru, u delu gde se nalazi kosovsko tužilaštvo, kao i na kraju ulice koja vodi ka istočnom mostu, odnosno ka širem delu severne Kosovske Mitrovice.

Osim u Bošnjačkoj mahali, specijalne jedinice kosovske policije dežuraju i u multietničkim kvartovima - Mikronaselju, u delu „kod tri solitera”, kao i nadomak multietničkog sela Suvi Do.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR