Glas Javnosti

PLAĆENI UBICA NA MALTI: SRBIN UBIO EGIPĆANINA I ZA TO MU ISKEŠIRANO 5.000 EVRA: Od naručilaca likvidacije dobio i PUŠKU i automobil za bekstvo!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Državljanin Srbije Aleksandar Stojanović (43) ubio je Egipćanina Vaida Motaleba (43), i za to mu je plaćeno 5.000 evra. Stojanoviću se sudi na Malti, a suđenje se odvija iza zatvorenih vrata.

Jedan od svedoka ispričao je sudu da je plaćenik iz Srbije, pored novca od naručilaca ubistva dobio i pušku i automobil za bekstvo.

Istraga o kriminalnoj grupi za koju se veruje da je radio Srbin, je još u toku i zbog toga se suđenje odvija iza zatvorenih vrata. 

- Priznao mi je da je išao do kraja, da je ubio čoveka. Rekao mi je: Ubio sam Arapina, sa pet hitaca iz puške. Kada sam čuo šta je uradio odmah sam ga izvacio iz stana - ispričao je Andre Galea, Srbinov prijatelj, koji je takođe u pritvoru ali zbog teških krađa.

 

Svedok je opisao Srbina i kao teškog heroinskog zavisnika koji je ubio Egipćanina u lokalnom ratu za tržište narkotika, jer je smetao suparničkoj grupi.

Egipćanin je pronađen mrtav u jutarnjim satima 15. januara 2018. godina na ostrvu Gozo. U novembru iste godine policija je pronašla automobil BMV, koji je koristio ubica. Stojanović je uhapšen krajem maja ove godine i na sudu se izjasnio da nije kriv.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR