Glas Javnosti

SRBIJA ŠOKIRANA DETALJIMA KRVAVOG PIRA U PETROVCU NA MLAVI! ZBOG KORONE POTEGAO PIŠTOLJ NA ŽENU I NJENU ĆERKU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dejan M. (55) iz sela Orijevo kod Petrovca na Mlavi, uhapšen je zbog sumnje da je pucao u Svetlanu B. (55) i njenu ćerku. Više javno tužilaštvo u Požarevcu mu je odredilo zadržavanje.

Dejan je, navodno, nakon što je saznao da je zaražen korona virusom, uzeo pištolj za koji je imao samo dozvolu za držanje i došao u kuću Svetlane koja živi u Žabarima, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, optužujući je da mu je ona prenela virus.

Komšije su za Dejana i Svetlanu imale samo reči hvale pre incidenta, te su ostale šokirane ovim što se dogodilo.

- I Dejana i Svetlanu poznajemo, oboje su divni, radni i pošteni ljudi. Godinama se zabavljaju, a Dejan je više živeo kod nje nego u svojoj porodičnoj kući - kaže komšija i nastavlja: - Pre desetak dana su dobili kovid 19 i bili su u izolaciji, svako u svojoj kući. Dejan ima roditelje, koji su stari i bolesni. Priča se da se on plašio da njih ne zarazi virusom i da oni ne umru. Plašio se da ostane sam, jer mu dete iz prvog braka živi u inostranstvu. Kako kaže komšija, čuo je da je upravo Dejanov strah za život roditelja, ali i čitava negativna atmosfera oko koronavirusa doprinela tome da potegne oružje. - Kažu da je on valjda krivio Svetlanu što su dobili tu koronu, jer se ona prva zarazila, pa prenela njemu - dodaje komšija.Pouzdani izvor kaže da se u sredu uveče u Svetlaninoj kući dogodila prava drama, koja se pukom srećom nije završila ubistvom, piše Kurir.rs.

Foto: Facebook

- Upao je u kuću kroz prozor. Imao je pištolj, za koji je imao dozvolu samo da ga poseduje, a ne i da ga nosi. Kao furija je počeo da viče na Svetlanu - kaže izvor i dodaje: - Ona se prepala i pobegla u drugi deo kuće, gde joj žive ćerka i zet, koji je zamenik komandira PS Žabari. Kod njih je u gostima bio i komandir, pa su svi pokušali da obuzdaju pomahnitalog Dejana. Kako naš izvor otkriva, dok su se rvali s Dejanom, pištolj je opalio. - Metak je pogodio Svetlanu u šaku, a njenu ćerku je okrznuo. Tada su stigli šest policijskih vozila i Hitna pomoć - kaže izvor i dodaje da su ranjene majka i ćerka puštene na kućno lečenje.

Određeno zadržavanje

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje do 48 sati Dejanu M. zbog sumnje da je počinio teško ubistvo u pokušaju. - Ovaj par do sada nije imao svađa niti problema. Nije bilo prijava za nasilje. Lepo su se slagali, pomagali jedno drugom - kaže izvor.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR