Glas Javnosti

SRBI NA KOSOVU NEMAJU MIRA U Gračanici opljačkana porodica Stević, domaćin ogorčen: Uzeli su i to malo para

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kuća porodice Dragoljuba Stevića u Gračanici opljačkana je sinoć a iz nje su lopovi odneli novac i zlatan nakit, ne ostavljajući prema rečima policije, nikakav otisak ili drugi trag, osim razvaljenih prozora.

Nepoznati lopovi su kuću opljačkali sinoć oko 22 sata, ušavši preko prozora, iskoristivši priliku dok su Stevići bili u poseti komšijama.

Stevići su po povratku kući zatekli širom otvorene prozore na dnevnoj i spavaćoj sobi na spratu. Stvari su bile ispreturane, a garderoba pobacana po podu.


Dragoljub kaže da mu je odnet novčanik sa bankovnim karticama, 300 evra u novcu kao i zlatan nakit u vrednosti od najmanje 400 evra.

"To malo para koje sam sakupljao za magnetnu rezonancu oni su odneli. Trećeg avgusta mi je zakazana operacija kuka u Nišu. Šta će dalje da bude, ne znam, ali ovo što se nama radi je strašno", ispričao je uznemiren Dragoljub Stević.

Ovo je druga pljačka njegove kuće za dve godine. Novembra 2020. godine iz kuće ove porodice lopovi su odneli novac u vrednosti od 500 evra i nešto od zlatnog nakita. Pljačkašima se nikada nije ušlo u trag. Stević ne veruje da će i sada policija moći da pronađe lopove.


"Bezbedno se ne osećam to je sigurno, naša kuća je na kraju sela u poljani, a počinioci ne verujem da će da se pronađu jer nikada nikog nisu ni uhvatili pa neće ni ovog puta sigurno. Ovo je postalo neizdrživo, ne znam više ni šta da radim.", rekao je Stević.

Ekipa policajaca i forenzičara je obavila uviđaj I potvrdila da nema otisaka prstiju, te da su pljačkaši verovatno koristili rukavice.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR