Glas Javnosti

SPREMIO GROBNA MESTA ZA SEBE I ĆERKU (18), PA SE ZAKUCAO U BANDERU! Stravični detalji pokušaja ubistva i samoubistva u Grockoj!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Otac Vladan Manojlović (55) poginuo je u ponedeljak kada je svojim automobilom "fiat punto" namerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka Nina Manojlović (18) bila na suvozačevom mestu i teško je povređena.

On je bio toliko ozbiljan u nameri da ih oboje ubije da je obezbedio dva grobna mesta za njih!

Devojčicin deda ispričao je da je otac stalno pretio da će ubiti sebe i dete i da je bio jako ozbiljan u svojoj nameri!

- On je obezbedio dva mesta gde će da budu sahranjeni kad ih ubije - kaže devojčicin deda.


On je hteo da ubije sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

- Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbedno - kaže on i dodaje:

- Svi su oko njega trpeli nasilje, a naročito moja ćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smela nigde bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod - priča njen otac.

Rekao joj da će je ubiti

Majka povređene devojčice nedavno je donela odluku da više neće trpeti nasile od strane svog supruga i otišla je, dok je devojčica ostala da živi sa ocem.- Kad je dete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dete kako bi njoj napakostio - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak želela da ona ide sa njima i pozvala je da sedne u kola, a kad su sele, on je izvadio nož i rekao da izađe!

Prema rečima našeg sagovornika, posle je usledilo samoubistvo oca, a čerka je srećom preživela, ali sa teškim povredama.Takođe, na video snimku stravičnog udarca "punta" u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

- Vidi se da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život - pričaju komšije.

Glas javnosti/Kurir

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR