Glas Javnosti

SPORTISTA NA STRANPUTICI: Kako je od reprezentativca u džudou Ivan Kontić stigao do uličnog batinaša? (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ivan Kontić je u žižu javnosti došao nakon prebijanja mladića u Novom Sadu, a nedugo potom počele su da isplivavaju informacije o njegovom životu, liku i delu.

Na snimku brutalnog prebijanja Kontić mladiću, koji bez svesti leži na betonu, lomi ruke, a sada je jasno i gde je naučio tehnike borbe.

Naime, Kontić je, što se može videti na sajtu "JudoInside" posvećenom dešavanjima u svetu džudoa, učestvovao na više turnira, pa je tako na turniru u Nikšiću 6. marta 2010. godine bio treći, dok je na turniru u Podgorici 30. maja osvojio zlatnu medalju.

Foto: JudoInside

Interesantno je da je Kontić učestvovao i na dva turnira u Srbiji - jednom u Bečeju 2006. godine, kada je pod zastavom Srbije na Otvorenom prvenstvu za takmičare ispod 17 godina bio treći, a četiri godine kasnije na Džudo Srbija openu koji je održan 24. oktobra u Beogradu nije uspeo da se plasira dalje od šesnaestine finala.

Foto: JudoInsideTakođe, na ovom sajtu je navedeno da je u šesnaestini finala Evropskog kupa koji je u novembru 2010. godine održan u Sarajevu poražen od Jana Gosevskog iz Velike Britanije:

Interesantno je, doduše, da Kontića nema na spisku takmičara koji su registrovani u džudo savezu Crne Gore, s obzirom na to da se pod zastavom ove zemlje borio na više takmičenja. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR