Glas Javnosti

Reprezentativac Francuske optužen za silovanje

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Osvojio zlato na EP, pa uhapšen zbog pokušaja silovanja

Benoa Kunkud, rukometaš koji je nedavno bio deo francuske reprezentacije koja je osvojila Evropsko prvenstvo, priveden je u sredu nakon što je optužen za pokušaj silovanja, saopštio je pariski tužilac.


Kunkud (26) uhapšen je u utorak rano ujutro u Parizu nakon što ga je žena optužila da je pokušao da je siluje tokom zabave u noćnom klubu, gde je prisustvovalo mnogo ljudi, a alkohol je bio zastupljen, navodi se u zvaničnom saopštenju tužioca.

Rukometaš je nedavno sa francuskom reprezentacijom trijumfovao na Evropskom prvenstvu, a nakon povratka kući u ponedeljak, igrače je primio predsednik Emanuel Makron u Jelisejskoj palati. Francuska, kao jedan od favorita, planira da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu ovog leta, te se nada osvajanju visokog mesta na tabeli medalja.


Benoa Kunkud trenutno igra za poljski klub Kielce, nakon što je prethodno nosio dres Pari Sen Žermena. Francuski rukometni savez izjavio je da neće davati komentare u vezi sa optužbama, ali je naglasio odlučnost u borbi protiv svih oblika nasilja. Situacija sa Kunkudom ostavlja pitanje njegove budućnosti u svetu rukometa, dok se pravosudni postupak nastavlja.




Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR