Glas Javnosti

SPASIOCI PRETRAŽUJU MORAVU, male šanse da pronađu nestalu Katarinu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nastavljena je potraga za Katarinom P, devojkom koja se vodi kao nestala nakon jučerašnje saobraćajne nesreće na putu Vladičin Han - Predejane, u kojoj je život izgubila Anđela M.

Tokom jučerašnjeg dana, pronađeno je telo stradale devojke u koritu Južne Morave, a potraga za nestalom Katarinom P završena je bez uspeha. Prema saznanjma „Novosti“, danas potragu preuzimaju ekipe MUP-a iz Beograda i nastavljaju traganje za Katarinom P.

Kako se saznaje, naloženo je smanjivanje dotoka vode iz Vlasinskih hidroelektrana, kako bi nivo Južne Morave bio niži, a samim tim i olakšana potraga.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju kažu da će obdukcija tela preminule biti izvršena u ponedeljak, a dve povređene devojke, Anđela S. i Kristina M. još uvek nisu isitane. One se nalaze na hospitalizaciji u vranjskom Zdravstvenom centru.

Podsetimo, četiri devojke iz Predejana se u subotu u ranim jutarnjim satima vraćalo sa proslave. Za volanom "golfa 5" je, bila Anđela S koja će, najverovatnije, ući u krivični postupak.

Prve indicije sa uviđaja govore da se vozilo kretalo neprilagođenom brzinom jer je na kolovozu bilo poledice. Zbog toga je "golf" kod tunela "Manajle" sleteo sa mosta i upao u Južnu Moravu. Utvrđeno je da je devojka za volanom vozila pod dejstvom alkohola, da je imala probnu vozačku dozvolu, sa rokom važenja do oktobra.

BONUS VIDEO: SLUČAJ PERIŠ - ZAŠTO POLICIJA TAPKA U MESTU
SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR