Glas Javnosti

ŠOK NAJAVA ADVOKATA MIKE ALEKSIĆA! Razne NVO smeštaju lažna silovanja, mi ćemo ih goniti! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Mika Aleksić, optužen za silovanja i nedozvoljene polne radnje, stigao je danas u zgradu Višeg suda u Beogradu, a njegov advokat Zoran Jakovljević je najavio da će istražiti nevladine organizacija koje fabrikuju lažna silovanja!

- Zadatak tima odbrane Aleksića je da protiv takvih nevladinih organizacija, čije je delovanje usmereno na fabrikovanje lažnih silovanja, podnesemo krivične prijave - najavio je advokat Aleksića dok su ulazili u Palatu pravde.

Trenutno se u sudnici održava pripremno ročište protiv Miroslava Aleksića. Planirano je da se tužilaštvo i punomoćnici oštećenih izjasne o predloženim dokazima odbrane.

Odbrana Aleksića, vlasnika škole glume, optuženog za silovanja i polna uzmeniravanja učenica, među kojima su Milena Radulović i Iva Ilinčić, na pripremnom ročištu u četvrtak u Višem sudu u Beogradu, predložila čak 60 svedoka, uglavnom bivših polaznika škole "Stvar srca" i prijatelja.

Na kraju ročišta zakazaće se glavni pretres, na kojem će optuženi izneti svoju odbranu.

Aleksić je bio uhapšen 16. januara i do 10. septembra je bio u Centralnom zatvoru, a od tada je u kućnom pritvoru sa nanogicom.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR