Glas Javnosti

SODOMA I GOMORA U SRCU SRBIJE: Nećete verovati na šta je spreman dečak od 13 godina

Hronika
Autor:

B. K. (56) iz okoline Ivanjice, tvrdi ju je silovao dečak od 13 godina. Tinejdžer kojem je ona strina nasrnuo na nju u šumi dok je brala pečurke.


- Otkad sam pre pet godina iz Beograda došla u selo, gde sam se udala po drugi put, taj mali se stalno motao oko naše kuće. Živi odmah pored nas i virio nam je kroz prozore. Jednog dana je došao njegov otac i rekao mi: „Ima da te nateram da se svučeš gola ispred njega. On se vama vrti oko kuće. Sada sam ga izudarao, ne znam šta da radim!“ Bila sam šokirana. Mene je stalno pratio, dizao nam roletne, lupao na prozore, cepao mreže, nisam imala mira od njega - kaže B. K., koja je doživela psihički šok i dobila šećer i visok pritisak.

Ona tvrdi da se nekoliko puta obraćala se policiji.

- Jahao nam je ovce, a jednom sam ga zatekla u našoj štali kako siluje našu ovcu, koja je posle lipsala! Sve sam ispričala mužu, ali on nije hteo da se zamera bratu! Policija mi je rekla: „Ih, velika stvar što jaše ovce“. Obraćala sam se socijalnoj radnici i zvala direktora škole, gde je radio svašta. Međutim, nastavnici su rekli „da će rešiti problem“, a on ne zna ni da se potpiše.

Nije me dirnuo do 26. juna, grehota bi bilo da lažem. Moj muž je sve tolerisao zbog toga što mu je majka nedavno pala s terase i umrla i što mu sinovac živi siromašno sa ocem, bratom i sestrom - kaže ona i otkriva da je sve kulminiralo kada je počeo da joj ulazi u kuću i prevrće po njenom vešu.

- Popila sam antibiotik, ali mi đavo nije dao mira, pa sam sledećeg dana išla po pečurke. Kada sam krenula, on je bio s mojim mužem kod traktora, ali sam u jednom momentu videla da je krenuo za mnom. Govorila sam mu: „Vrati se, majmune, zvaću muža!“, ali nije hteo. U džepu je imao kanape kojim se vežu bale sena. Kod neke šljive sam ga gađala štapom i onda me je zaskočio s leđa, uhvatio me je za ruke i u kanalu me oborio.

-  Doživela sam istu bol kao kada sam izgubila ćerku od 21 godinu - kaže naša sagovornica, koja je molila napasnika da ostane živa zbog ćerke i tri unuke.

Žena kaže da je uspela da se dovuče do komšija, ali da im ništa nije rekla. Kada je došla kući, rekla je mužu i zvali su policiju.

- Taj mali je rekao da ja lažem i da je on brao trešnje u šumi. Na slobodi je, on je psihički bolestan. I sada prođe i gleda me. I dalje jaše ovce po selu, a mene je strah, ne smem nigde sama. Sumnjam da ga je jedan komšija nagovorio da mi to uradi - kaže B. K.

Advokat Zoran Marković iz Ivanjice, koji zastupa B. K., izjavio je da je slučaj u Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

- Čekam rezultate istrage. Do danas nikakvo obaveštenje nisam dobio. Žena je dala izjavu u policiji i bila je na ginekološkom pregledu. Od nje je uzeta garderoba, mobilni i druge stvari kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo - kaže Marković.

(Glas javnosti/ Alo/ Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR