Glas Javnosti

SNS SEKTA: Masovno privođenje navijača Partizana, Zvezde i Borca u Čačku zbog grafita! UHAPŠENO 150 LJUDI! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u Čačku već tri dana masovno privodi navijače Borca, Partizana i Crvene zvezde zbog sumnji da su oni organizatori ispisivanja parola na autobusima Autoprevoza pred miting Srpske napredne stranke.

Do sada je privedeno između 120 i 150 navijača, a njima su uskraćena prava da daju izjave u prisustvu advokata.

“Proveo sam u policiji osam sati, nisam imao pravo da jedem, pijem vodu, kafu, da kupim cigarete. Nisu dozvolili da zovnem advokata uz reči da mi ne treba. Priveli su me jer su čuli da sam negde pričao da sam ja organizovao celu akciju, iako nisam ni bio u Čačku. Premeštali su me iz kancelarije u kancelariju, pa da me čuvaju policajci dok oni druge ispituju.


Uzeli su mi oba telefona, iako mi posao od njih zavisi. Većina inspektora je bila korektna, ali je bilo i onih koji su vršili pritisak i pretili da će da me šalju u Beograd na poligraf, da su sad dobili priznanje nekih da sam ja organizator.
Otvoreno sam im rekao da sam hteo da to uradim da bih uradio u toku dana kad kreću autobusi. Nisam za nasilje, protestovao sam million puta, nikad nisam slomio čačkalicu. Neki su se inspektori izvinjavali, da nije do njih, već da rade po nalogu ministra, da je vanredno stanje”, navodi neimenovani sagovornik čačanskog portala, pa nastavlja:


“Najviše je privođenih navijača Borca, Partizana i tek nekoliko Zvezdinih. Rekli su da će nam doći u kuće u cilju prikupljanja dokaza, i to bez naloga suda. Da li to znači da ako nam nađu sprej u kući da smo to mi? Je li to dokaz? Počeo sam da farbam ogradu, ali sad ćemo morati da odustanemo”, navode sagovornici portala ozonpress.net.

Iz Policijske uprave u Čačku još nije stigai odgovor o postupanju u ovom slučaju, samo nam je nezvanično rečeno da je maltene uvedeno vanredno stanje zbog ovog slučaja i da su svi policijski službenici radili i tokom vikenda po nalogu ministra, dodaju na čačanskom portalu.

Glas javnosti/N07S/Ozonpress.net

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR