Glas Javnosti

SNIMAK MASOVNE TUČE U NOVOM PAZARU: Mladići koristili noževe, više povređenih (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ulica Stevana Nemanje u Novom Pazaru postala je poprište brutalne tuče kada je grupa tinejdžera ušla u masovni sukob ispred poznatog ugostiteljskog objekta.

Incident se dogodio oko 23 časa tokom treće bajramske noći, a završio je sa više povređenih, od kojih su neki zadobili ozbiljne rane od hladnog oružja.

Prema izjavama očevidaca, situacija je eskalirala iz verbalne rasprave u fizički obračun. Uprkos pokušajima prisutnih da smire situaciju, tuča je trajala sve dok policija nije intervenisala.

Hitne službe su brzo reagovale i povređene su prevezli u lokalnu bolnicu. Policija je započela detaljnu istragu kako bi utvrdila sve okolnosti incidenta. Trenutno broj povređenih nije preciziran, a stanovnici Novog Pazara izražavaju zabrinutost.

Snimak prikazuje kako se na dve strane Ulice Stevana Nemanje odvija tuča među većom grupom mladića. Video prikazuje kraj sukoba, a prema izjavama očevidaca, tuča je trajala najmanje desetak minuta.


Na snimku se vidi kako sukob jenjava na desnoj strani ulice, nakon čega jedan od učesnika pretrčava na suprotnu stranu i priskače u pomoć drugom, koji se drži za oči, najverovatnije zbog upotrebe biber spreja. Potom nastavlja sukob s drugom grupom mladića.

Na početku snimka jasno se vidi kako jedan od učesnika, teže povređen, teško hoda, a postoji sumnja da je upravo on povređen oštrim predmetom.

Istraga je u toku.


Glas javnosti/Sandžak danas

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR